Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinEgy londoni magyar kalandozásai a Bitcoin világában.
11
jún

Egy londoni magyar kalandozásai a Bitcoin világában.

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? A poszt alatt megtalálod a tárcáink címét. Előre is köszi!

Most mikor minden szem az Ethereum és a Dash száguldását figyeli, ideje, hogy valamivel eltereljük a figyelmünk erről, valami vagy valaki másra figyeljünk.

Oldalunk bevallottan próbál lehetőséget adni a magyar vonatkozású dolgoknak a digitális devizák világából, legyen az a Corion vagy akár a Bitplayz.

A mai posztunkban pedig egy honfitársunk vitézkedéseit követhetjük végig a Bitcoin világában Londonban. Mivel jómagam is huzamosabb időt töltöttem ott (ti: London) és egy csomó kellemes emlék/barátság fűz oda, ezért én külön tudom értékelni a londoni helyszíneket.  Azonban a videó azoknak is érdekes lehet, akik szeretnének elmerülni a hekkerkedés világában, ugyanis a mai poszt szereplője: egy etikus hekker.

Az ethical hacking kapcsán valami ilyesmire gondoljatok.

Nem ismerem őt csupán a youtube videóiból, de videós szempontból érdekesnek találtam az alábbi Dogecoin-os/Bitcoin-os videóját, valamint egy másikkal pedig bebiztosította magának a szimpátiánkat is testületileg (hogy melyikkel, azt nem árulom el, tessék megnézni a videókat, de annyit elárulhatok, hogy a külső zajok mókásan akadályozzák a videó felvételében:-)

Úgy gondolom, hogy nagyon szükséges, hogy a youtube-on a bristoli Kallós Péter  mellé felzárkózzanak minnél többen olyanok, akik színvonalas tartalmat tudnak letenni a digitális devizák világából. Az alábbi videó meg éppen ilyennek tűnik:-D

Akkor következzen Rajtmár Ákos és nézzük meg, hogy mit gondol Ő, hogyan gazdagodhatunk meg a Bitcoinból:-)

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? Alább találod meg a tárcáink címét. Előre is köszi!

BTC: 18Z2LGDFKFJrPrFkm4oXi3kCggGEAYXYaT

LTC: LVddRoA3XE6vYUoM4ZTDq8rCz4xF4Fczje

DASH: XsxNHGP635dnnf1Watk2JP7zPZcMuckDz5

ETH: 0x718c385e93c1de153dc0ecb953035d007fd0e6a6

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

 

Címkék:

    dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
    Ajánlott bejegyzések
    SZÓLJ HOZZÁ

    Leave A Comment

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Digitalcash.hu