Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinBlokklánc & Bitcoin Konferencia Stockholmban: 2017.09.07.
02
szept

Blokklánc & Bitcoin Konferencia Stockholmban: 2017.09.07.

Blokklánc & Bitcoin Konferencia Stockholmban:

Stockholm szeptember 7-én nagyszabású konferenciát szervez a blokklánc technológia,  a kriptopénzek és az ICO – k témakörében.

Stockholm az egyik konferencia színhelye, annak a konferencia sorozatnak, amit  a Smile-Expo cég szervez,  amely cég eddig már 15 hasonló konferenciát szervezett Európa szerte.

A konferenciák témái közé tartoznak a blokklánc technológia pénzügyi, villamosenergia-ipari, önkormányzati szolgáltatási, biztosítási területen történő alkalmazásai, ide értve az ún. a token kibocsátást is (melyet befektetési eszközként is felfoghatunk), valamint a kriptopénzek és az ICO-k jogszabályi szabályozása.

ICO-k az induló vállalkozások és a befektetők számára:

Az ICO (Initial Coin Offering) népszerű téma manapság. A TenX társalapítója Julian Hosp,  Oleg Kudrenko blokklánc evangelista, Daniel Zakrisson a Cofound.it társalapítója fogja az ICO-k jelentőségét megvilágítani a konferencia résztvevőinek.

Daniel megosztja a sikeresen lezajlott crowdfunding kampányuk tapasztalatait, amellyel több mint 15 millió dollár tőkét vontak be. Julian bemutatja a sikeres ICO öt legfontosabb jellemzőjét és gyakorlati tanácsokat ad a token kibocsátásokraa vonatkozóan, míg Oleg bemutatója az ICO, mint lehetséges befektetési forma elemzésére és jövőbeli kilátásaira összpontosít.

Jogszabályi szabályozás és a kriptopénzek térhódítása:

A Blokklánc & Bitcoin konferencia egyik fő előadója a svéd parlament tagja Mathias Sundin, blokklánc és kriptopénz lobbista lesz. Ő volt a világ első olyan politikusa, aki a teljes politikai kampányát csak bitcoin adományokkal folytatta le. Mathias, akinek már a választási programja is tartalmazta a blokklánc világ és a kirpto pénzek társadalmi hasznosságára vonatkozó elképzeléseit, a konferencián is megosztja velünk azokat.

A Safello vezérigazgatója, Frank Schuil előadása egy hasonló témát fog lefedni: a blokklánc és a bitcoin elfogadottsága világszerte. Kezdve az évekkel ezelőtti nulla elfogadottságtól, egészen napjaink széles körű támogatottságáig.

A Blokklánc az energiaiparban és más területeken:

A lengyel IBM divízió vezetője, Karolina Marzantowicz bemutatja a villamosenergia-iparban alkalmazott blokklánc technológiát. Előadásának végén az is kiderül,  hogy hogyan segít a decentralizáció a költségek csökkentésében az energiapiacon.

Ezen túlmenően a konferencia magába fogja foglalni a nemzeti kriptopénz kiobocsátások, a kriptopénz bányászat, a vállalkozások által alkalmazott ún. okos szerződések, valamint a blokklánc technológia biztosítási területen történő alkalmazásának témáit.

A konferencia mellett megrendezésre kerül a blokklánc technológiához kapcsolódó szoftver, hardver és egyéb szolgáltatások kiállítása is, amely a kriptópénzek és blokklánc technológiához kapcsolódó befektetések igényeire hivatott reflektálni.

A témákkal és előadókkal kapcsolatos további információk a Blokklánc & Bitcoin Konferencia Stockholm honlapján találhatók.

FYI: Ez egy hivatalos sajtóközlemény volt, amit a konferencia szervezőinek kérésére fordítottunk le. A konferenciára a digitalcash.hu saját erőből fog eljutni. A konferencián szeretnénk felvetni a szervezőknek egy magyarországi konferencia helyszín megszervezésének ötletét is.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
2 hozzászólás
  • Alter Robert Válasz

    Gratulalok Sracok!

    2017-09-02 at 11:37
    • Carlo, Digicash, Jofkov Válasz

      Köszönjük szépen!

      2017-09-04 at 16:45

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu