Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökA Litecoin már 1500%-ot hozott az év eleje óta.
02
szept

A Litecoin már 1500%-ot hozott az év eleje óta.

Mi is írtunk róla többször, hogy megéri Litecoinba tenni a pénzünket. Reméljük jól jártak azok, akik ránk hallgattak és most megemlékeznek rólunk, vagyis hozzájárulnak az oldal fejlesztéséhez némi LTC-vel:-D

Ha nem így lesz az sem baj, akkor majd Stockholmból csókoltatjuk őket 😀

Na, a viccet félretéve, valóban szép profitot hozott eddig a Litecoin, hiszen a piaci kapitalizáció alapján is meghízott elég szépen.

(Bizony nagy szó az, hogy az LTC nem ismeri azt a fogalmat még, hogy : fork!  Nem kis mértékben járul hozzá az árfolyam stabilitásához. Reméljük, hogy az e jövőben is így marad. Szokták ugye mondani, hogy ha a Bitcoin az arany, akkor a Litecoin az ezüst.)

A piaci kapitalizáció 210 millió dollárról 3,7 milliárd dollárra nőtt. Ez cca. 1600%-os növekedés. Nem rossz.  (Mi lesz, akkor, ha ne adj Isten az ICO-k is Litecoinban zajlanak majd?) 😀

Ezzel kapcsolatban 2 dolgot is szeretnénk mondani.

Az egyik az, hogy akármennyire is szeretjük Charlie Lee-t, most ellen kell mondjunk a druszánknak, mert a mi véleményünk szerint, bármennyire is szeretné, nem fog megállni az LTC árfolyam növekedése. Stabilnak stabil marad és valóban nem veszi át a BTC királyi szerepét, de nőni fog. Gondoljatok csak bele: nehogy már az illegál-király Monero ennyivel körözze? 😀

A másik pedig – az általunk is nagyra becsült – Vinny Linghammal  kapcsolatos, aki úgy tűnik, hogy – érthetetlen módon – nem szokta olvasni a digitalcash közléseit?!

Vinny vicces kedvében most azt nyilatkozta, hogy az LTC árfolyama nem fogja elérni a 75 dollárt.

https://twitter.com/WallStPromo/status/903336407086792704

Értjük mi a viccet Vinny, de innen üzenjük, hogy ezt elszabtad, mert – jól jegyezzétek meg a szavainkat – még az idén 3 számjegyű lesz az LTC árfolyama!

Honnan gondoljuk ezt?

Hát csak onnan, hogy a BTC árfolyama is el fogja érni a 10.000 dollárt (vagyis egész pontosan a 9500-at). Akkor pedig a 3 számjegyűség dukál az LTC-nek is, ugye?

Persze, ha ezek a dolgok bekövetkeznek, akkor majd mindenki hozzánk fordul, hogy honnan tudtuk ezt és akkor férfiasan be kell vallanunk, hogy mi is részesei vagyunk a nagy összeesküvésnek.

De addig is, amíg ez bekövetkezik, bátran sütkérezhetünk a szegény bolondok és a boldog tudatlanok nimbuszában 😀 (A legközelebbi megálló október 6-a lesz, akkor lesz 6 éves a Litecoin).

Azért ha véletlenül (?) nem értenél velünk egyet, akkor nyugodtan mondj nekünk ellent a kommenteknél. 😀

Addig is a Snap féle Power legyen veletek, mi most fogjuk magukat és a hétvégére eltűnünk egy kicsit, hogy aztán reményeink szerint jövő héten már Stockholmból tudósíthassunk a Dash és a Bitcoin, valamint a blokklánc technológia  híreiről.

Fotó: Shutterstock

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

    dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
    Ajánlott bejegyzések
    SZÓLJ HOZZÁ

    Leave A Comment

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Digitalcash.hu