Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
05
dec

Ajánló: Cryptopiac.com

Akik ismernek azok tudják, hogy minden magyar kezdeményezésről szívesen hírt adunk.

Most egy tematikus crypto adok-veszek oldal ajánlunk a figyelmetekbe, melynek célja, hogy összehozza a magyar crypto közösséget és elterjedtebbé tegye a digitális fizetőeszközöket a mindennapi életben is.

Az a nevük, hogy cryptopiac.com 

Nem ismerjük őket (éppen ezért minden felelősséget kizárunk Velük kapcsolatban), de nem tűnik rossz kezdeményezésnek.

Ha valakinek van tapasztalata, nyugodtan osszátok meg. alább pedig következzenek a saját szavaik:

” Szétnézve az interneten egyre több olyan hirdetést látunk, amikért cryptovalutával is fizethetünk. Ehhez nyújt nagy segítséget a CryptoPiac oldala, ahol a számos helyen szétszórt hirdetéseket összefogja, és direktbe a célközönség elé tárja azokat könnyen átlátható módon.

Vásárolni vagy eladni szeretnénk, a cryptopiac.com-on kategorizálva, könnyen kereshetően és átláthatóan jelennek meg az eddig csoportokban, fórumokon szétszórva található hirdetések.

Találunk itt műszaki cikkeket, szolgáltatásokat, állásajánlatokat, de akár ingatlant vagy cryptovalutákat is. Kereshetünk kulcsszó, hely és kategória alapján is. A böngészést megkönnyíti a térképes kereső, ahol egy kattintásra láthatjuk a környékünkön eladóvá vált tárgyakat. És hogy ne maradjunk le egy fontos hirdetésről sem, email-es értesítő állítható be a megadott keresési paraméterek alapján.

A forintosított ár mellett bitcoinban is megjelenik a feltett hirdetések aktuális értéke a coinmarketcap árfolyama alapján.

Az egyszerű és gyors regisztrációért, az ismerősök meghívásáért és hetente is kreditek íródnak jóvá a számlánkon, amiket a hirdetések kiemelésére, automatikus megújítására vagy színnel való megkülönböztetésére felhasználhatunk.

Az oldalon való vásárlást a felhasználók értékelése teszi biztonságossá. Az eladókat és a vevőket is lehet értékelni, ami segít kiszűrni a megbízható felhasználókat. A biztonságosabb adás-vételhez egy kis segítséget ad a Tippek, tanácsok a biztonságos adás-vételhez című lapfül, amit érdemes vásárlás előtt átolvasni.

Ha cikkünk felkeltette az érdeklődésedet és szeretnéd te is kipróbálni a CryptoPiac szolgáltatásait, látogass el a www.cryptopiac.com oldalra és add fel te is hirdetésed, vagy ha keresel valamit, böngéssz a feltöltött hirdetések közül!”

Címkék:

    dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
    Ajánlott bejegyzések
    SZÓLJ HOZZÁ

    Leave A Comment

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Digitalcash.hu