Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinTerjeszkedik a Cointed.
22
márc

Terjeszkedik a Cointed.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Talán sokaknak nem kell bemutatnunk a Cointed céget.

A céget Wolfgang Thaler és Christopher Rieder alapította 2015-ben Ausztriában.

Jelenleg 4 országban több, mint 100 Bitcoin ATM-mel vannak jelen.

Magyarországon a legjobb tudomásunk szerint 2 Bitcoin ATM-mel vannak/voltak jelen. Az egyik a Flex Gymben van/volt. (Ez azért bizonytalan számunkra, mert nem voltunk még a Flex Gymben, így nem tudtuk ezt ellenőrizni. Ha valaki járt mostanában arrafelé, akkor kommentben erősítse meg az ATM létét/nemlétét.)

Emellett kripto tőzsdével (7 coinnal) is foglalkoznak és bányásznak is Svédországban teljesen megújuló energia forrásokat használva.

Az ausztriai gyökerű vállalkozás, ami csak Ausztriában 71 db. ATM-et üzemeltet, úgy tűnik, hogy nem áll le. Új ATM-ekkel jelentkeznek szinte hetente, most például Törökországban szeretnének felállítani egy párat. Ez már valószínűleg az új modell a Model X nevű lesz. Ez a modell az NFC chippek által már a mobil eszközös fizetéseket is támogatni fogja.

Most pedig stílusosan ICO keretén belül kívánnak a további tevékenységeikhez pénzt bevonni. 4,2 millió euró már össze is gyűlt.

Az ICO során kibocsátott CTD tokennekkel 60%-al olcsóbb lesz az ATM tranzakciós díj, másfelől pedig a kripto kereskedési díjat is olcsóbban lehet vele rendezni.

Aki pedig bevásárolna az új ATM-ből, az most 15%-al olcsóbban teheti majd meg a CTD tokenek által, de ugyanígy kedvezményt kapnak a CTD tulajok a zöld (megújuló energia) bányászati szolgáltatásoknál is.

Ha ez még mind nem lenne elég, akkor itt a Cointed debit kártya, amit az Amex és a Mastercard is támogat és a  TAS Group bocsát majd ki. A kártya először csak BTC-t támogat, de a tervek között van a Ethereum, Litecoin, Monero és a Ripple is. Ja, és a kártya partnereknél közvetlenül a kripto egyenlegünkből vonódik a költésünk.

PayCo névre hallgató fizetési rendszerük is elég ígéretesnek tűnik. Az különböző elfogadóhelyek által nyújott szolgáltatásokat a Cointed rögtön váltja nekik euróba és dollárba és utalja is az elfogadóhelyeknek. Így azért csökken a kripto árfolyamkitettség is és ráadásul a CTD token tulaj elfogadóhelyek még további kedvezményeket (pl: visszatérítés) kapnak.

Nem kívánok reklámot csinálni a cégnek (tudom: mégis sikerült), de azt azért kijelenthetjük, hogy a szlogenjükben foglaltak megvalósulni látszanak: ezek valós megoldások meglévő kriptos problémákra.

Disclaimer: nem, nem kaptunk ezért a posztért semmilyen támogatást, egész egyszerűen jól felépítettnek találjuk a cég ICO stratégiáját.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu