Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoinLitecoin árfolyam a Holdig?
  • litecoin
29
ápr

Litecoin árfolyam a Holdig?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    2 hozzászólás
  • Kategória

Akik ismernek vagy olvasnak minket, azok tudják, hogy szeretjük, tiszeljük, becsüljük a Litecoin csapatot.

Volt, hogy vitába keveredtünk az “alapító” Charlie Lee kapcsán és egy másik oldalon, kaptuk is a savat, hogy milyen ember az ilyen (ti : aki eladja a coinjai nagy részét ATH-n).

Akkor is elmondtuk, hogy szerintünk okos és az, hogy eladta a coinjai nagy részét (kinek, hogyan, milyen visszavásárlási árfolyamot kikötve magának, úgysem tudjuk meg) nem jelenti azt, hogy meg is szűnt az érdeke vagy az elhivatottsága a coin kapcsán.

Jellemzően olyan emberek vetik ezt Charlie Lee szemére, akik maguk is ugyanezt tették volna, akiknek – valamilyen számomra érthetetlen oknál fogva – az az elvárásuk Charlie Lee-vel szemben, hogy “emelje meg” a Litecoin árfolyamát, de semmi másért, csak azért, mert ők (is) pénzt tettek bele és, húúú, de jó lenne kicashelni belőle 10X-en.

Persze erre már Charlie is megadta a maga válaszát, de azért a Litecoin Közösségen belül állandó téma, hogy miért ennyire alulértékelt a Litecoin (pláne a BCH-hoz képest és mikor fog a piaci kapitalizáció alapján végre odaérni az 6. (vagy még inkább az 5.) helyre az LTC?

Én továbbra is fenntartom, hogy figyelve az LTC csapat munkáját és a sorban érkező jó híreket (Abra, TenX, stb.) az LTC háza tájáról, lesz az a pénzügyi erő, aki bizalmat szavaz az LTC-nek és az LTC 2018-ban igenis megjutalmazza a hűségeseket.

Az alábbiakban egy ilyen jutalmazási forgatókönyvet olvashatunk. Én egyébként ha ennyire nem is, de egy 500-1000 dollár közötti árfolyamig abszolút lehetségesnek látom az LTC árfolyamát 2018-ban, ha a BTC is megteszi a maga munkáját.

Jutalomra fel tehát kedves Olvasóim és osszátok meg a Ti véleményeteket velem az LTC kapcsán.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
2 hozzászólás

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu