Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoinCharlie Lee Warren Buffett-el ebédel.
18
jún

Charlie Lee Warren Buffett-el ebédel.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

A dolgok már csak így mennek kriptoföldjén.

Történt ugyanis, hogy a Tron CEO-ja Justin Sun 4,5 millió dollárért (egészen pontosan 4,567,888  dollárért, ahol vegyük észre a 3 db 8-as számot, ami a Távol-Keleten ugye szerencsés szám) együtt ebédelhet Warren Buffett-al egy charity lunch keretén belül, mivel ő nyerte meg erre az ebédre az aukciót.

Azzal a Buffettel, aki korábban “patkányméregnek” nevezte a Bitcoint, amit aztán “tévedésre” (ti: a Bitcoin) helyesbített.

(By the way én sosem értettem egyet azokkal a kriptosokkal, akik az öreg Warren-t “érdem nélküli” figurának tartották. Szerintem a leistungot illik elismerni, de ez az én véleményem.)

Most Sun meghívta az ebédre Charlie Lee-t a Litecoin megalkotóját is, amit Charlie barátunk köszönettel elfogadott.

Remélem valami jó hír kosárral fognak majd a július 25-én tartandó ebédről kijönni, mert hiába mondta az öreg Warren, amit mondott, az üzlet az üzlet és az üzlet érdekében meg lehet azt a véleményt változtatni, hiszen a business sohasem személyes, mint tudjuk.

A feleződés előtt egy-két jó hír akár jót is tehetne az LTC árfolyamának, szóval izgatottan várom, hogy mi sül ki ebből az ebédből (nevet).

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu