Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoinLehet adakozni is a Litecoin fejlesztésre és/vagy munkát beletenni.
07
aug

Lehet adakozni is a Litecoin fejlesztésre és/vagy munkát beletenni.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Ez még nem az a cikk, amit majd szeretnék megjelentetni a téma kapcsán, de ha már megjelent a Litecoin Foundation felhívása, akkor gyorsan lefordítom, ha már az EKB kripto eszközökre vonatkozó anyagát nincs is most időm. Reméljük megteszi ezt helyettünk az MNB a tisztánlátás érdekében.

Elöljáróban csak annyit, hogy a tárca/privacy vagy egyéb (skálázhatóság) fejlesztések helyett Charliék az adoptáció szekerét nyomják egy ideje. Ennek több oka is lehet és majd jól szétszednek érte, de mondjuk lehet az is, hogy az LTC rendszere alapvetően működik. Nem kívánnak egyelőre sem decentralizált kormányzati, sem egyéb babérokra törni, maradnak annak, aminek deklarálják magukat: digitális devizának vagy, ha jobban tetszik BTC testnetnek, digitális ezüstnek.

Az igényt azonban felismerték a fejlesztés irányvonala kapcsán és ennek kapcsán fogalmazták meg az alábbiakat.

” Noha az elmúlt néhány hónapban komoly erőfeszítéseket tettünk a Litecoin, mint fizetőeszköz tömeges elfogadásának előremozdítása érdekében, olyan együttműködések, társulások, szponzorációk kapcsán amelyek globális szinten tudatosítják az LTC szerepét, elkötelezettek vagyunk aziránt is, hogy a Litecoin alapját képező technológia folyamatosan fejlődjön, és a Litecoin még erősebb legyen, mint ma.

A bizalmas tranzakcióktól kezdve a Lightning Network-ig és a LoafWallet-ig ezek a területek magasan képzett fejlesztőket és terméktervezőket igényelnek. Természetesen ezeknek a kivitelezése munkaerői oldalról költségekkel jár.

Mint nonprofit szervezet, amely nagyrészt a közösség támogatására támaszkodik munkánk sok területének finanszírozása kapcsán, úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy LTC pénztárcát, amelyet kizárólag a műszaki fejlesztések finanszírozására használunk fel.

Megígérjük, hogy naprakészen tartunk majd a pénztárca (tartalmának) előrehaladását illetően, valamint közöljük ezen fejlesztések ütemtervét. Ha adományt szeretnél küldeni erre a pénztárcára, itt található a cím:

MQeMWvsEB74AEYJ32W2pHJ3fM4aWJjpeLs

Mint mindig, nagyra értékeljük a támogatást és az Litecoin közösség fáradhatatlan erőfeszítéseit. Izgatottak várjuk a következő hónapokat.”

A Litecoin Alapítvány csapata

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu