Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinSOS Gyermekfalvak – Bitcoin adományozás a CoinCash segítségével.
30
nov

SOS Gyermekfalvak – Bitcoin adományozás a CoinCash segítségével.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Nagy örömmel adunk hírt az alábbi kriptos kezdeményezésről, mellyel – úgy hisszük – jó ügyet szolgálnak elindítói.

Reméljük, hogy Karácsony előtt még minél több ilyen kritos adomány tud befutni a rászorulókhoz!

Már Bitcoinnal és Etherrel is lehet segíteni a szülők nélkül élő gyerekeknek.

A szülők nélkül maradt gyerekeknek nevelőszülőknél családot biztosító SOS Gyermekfalvakat mostantól Bitcoinnal és Etherrel is lehet támogatni. 

A kriptopénzek, mint alternatív fizetőeszközök most hódítanak teret maguknak a világban, és nagy lehetőséget jelentenek egy civil szervezet számára is. Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad  nevelőszülői családot, akik nem élhetnek a vér szerinti szüleikkel.

Többségük elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége miatt került az SOS-be, ahol pszichológus, fejlesztőpedagógus és a szakemberek a nevelőszülővel közösen azon dolgoznak, hogy a gyerekek visszakapják a gyerekkorukat és kiegyensúlyozott, egészséges felnőtté válhassanak.

A kriptovaluták egyik nagy előnye, hogy CoinCash támogatásának hála, átváltása díjmentesen zajlik, így a támogatók adományainak teljes összege hiánytalanul jut el a civil szervezethez, ráadásul átláthatóvá is teszi az adományokat.

„A kriptovaluták segítségével mint közhasznú alapítvány transzparensek maradunk támogatóink számára, támogatóink nyomon követhetik, hogy mi történik pontosan a befizetéseikkel.

Nekünk, mint non-profit vállalkozásnak nagyon fontos stratégiai pont az áttekinthetőség, és ehhez tökéletesen illenek a blokklánc technológiát használó kriptovaluták. A kriptovalutákkal az adakozóink számára az is lehetségessé válik, hogy teljesen anonim módon adakozzanak. Illetve az is fontos előny, hogy ezáltal megtakaríthatunk olyan szolgáltatásokat is, mint a levelek, telefonhívások vagy a hírlevelek, és mindezeket a gyerekekre fordíthatjuk” – mondja Romet-Balla Ágnes, az SOS Gyermekfalvak adományozási igazgatója.

„Az SOS Gyermekfalvak ily módon való támogatása az első magyarországi közhasznú felhasználása a Bitcoinnak és a virtuális fizetőeszközöknek. A CoinCash örömmel vállal szerepet ebben a kezdeményezésben, hiszen a termékek vásárlása, nemzetközi átutalások és a rövid, illetve hosszú távú befektetések mellett a karitatív adományozás egy új, mindennapi felhasználási területe lesz a Bitcoinnak és Ethernek végre hazánkban is. Bízunk abban, hogy mindez  a kripotvaluták elfogadottságának, illetve használatának terjesztésében fontos mérföldkő lehet. Reméljük, hogy az SOS Gyermekfalvak mintaértékű innovatív hozzáállását a közeljövőben több közhasznú szervezet is követni fogja” – mondta el Mogyorósi Attila, a CoinCash.eu ügyvezetője.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu