Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
23
márc

Mennyi? 30!

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    2 hozzászólás
  • Kategória

Az alábbi posztról a régi vicc jut eszembe: ez most komoly? Mert viccnek durva lenne!

James Bullard, a Szent Louis-i Szövetségi Központi Bank elnöke szerint a koronavírus elleni küzdelem miatt a második negyedévben az Egyesült Államok munkanélküliségi rátája elérheti a 30% -ot és 50% -kal csökkenthet a bruttó hazai termék (GDP).

Sokan azt mondják, hogy ez a krach már látható volt sok jelből.

Nos, én nem vagyok közgazdász, de az biztos, hogy Bullard erõteljes fiskális válaszlépést szorgalmazott az elmúlt negyedévben elért 2,5 billió dolláros veszteség pótlására, hogy biztosítsa az erõteljes amerikai fellendülést.

“Minden a FED asztalán van” a további hitelezési programok vonatkozásában – mondta Bullard egy vasárnapi telefonos interjúban.

Bullard súlyos értékelését alátámasztja a Kongresszus és a Fehér Ház abbéli igyekezete is, hogy minél előbb megállapodjanak egy hatalmas segélyprogramban.

A Fed a múlt héten újraindította a pénzügyi válság programját, miután a kamatlábakat nullára csökkentette, és ígéretet tett arra, hogy legalább 500 milliárd dollárral növeli az államkötvény és legalább 200 milliárd dollárral a jelzáloglevél állományát.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
2 hozzászólás

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu