Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBlokkláncWagger: blokklánc alapú rendszer sportfogadásra.
26
máj

Wagger: blokklánc alapú rendszer sportfogadásra.

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? A poszt alatt megtalálod a tárcáink címét. Előre is köszi!

Ha  már ilyen népszerűek az ICO-k mostanában, akkor hadd írjak ismét egyről, ami akár sokaknak érdekes lehet.

Előre szeretném kijelenteni, hogy nem vagyunk érdekeltek sem a sportfogadásban, sem a szerencsejátékokban, azokat nem űzzük, nem támogatjuk, csupán írunk minden a blokklánc technológiával kapcsolatos érdekes fejlesztésről, kezdeményezésről.

Ilyen volt korábban a Mobile Go, ami szerintünk érdekes projekt, azzal, hogy mi magunk nem vagyunk nagy játékosok (ha csak a Gyermekeinkkel való játékot nem tekintjük annak 🙂

A továbbiakban következzen a Wagger és ítélje meg mindenki saját belátása szerint, hogy van-e benne jövő vagy sem.

Napjaink profi sportok uralta világát és a sportfogadásokat azt hiszem nem kell bemutatni senkinek. Elég egy focimeccset megnéni és megkapjuk mind a kettőt (az egyiket a képernyőn és a másikat is ott, a mezekben, hirdetésekben:-). Elfogadhatjuk kiinduló pontnak tehát, hogy a sportfogadásban nagy pénz van.

A sportfogadók ugye díjat fizetnek a fogadó irodáknak, ami akár 10% is lehet adott esetben. A Wagger ígérete szerint ez a díj náluk 2-6% között fog mozogni, tekintettel arra, hogy a decentralizált rendszer segítségével peer to peer lehet fogadni. Ráadásul itt a megtett tétek megsemmisülnek (nem a nyeremény), ezzel deflációssá teszik a Wagger coinok (WGR) jellegét, mivel azok ára egyre inkább nőni fog a kínálat szűkülése miatt. Minnél többen játszanak, annál kevesebb coin lesz, annál nagyobb lesz a coinok értéke.

Nagy pénzzel beszállva ún. Oracle Masternode-ok is lehetünk, akik a díjból is részesülnek, tokent is kapnak külön,  a munkájukért, ami egyfajta reguláló (szabályokat betartató) és hitelesítői munka is.

50%-a a díjnak megy az Oracle Masternode-oknak, 48%-a megsemmisítésre kerül, 2% megy fejlesztésre.

Maga a fogadási rendszer minden platformon (telefon, PC, táblagépek, stb.) elérhető lesz. A fogadásoknak 3 típusa lesz várhatólag (head-to-head betting, multi-user betting, and direct on-chain betting, gondolom ez az egymás elleni, multi felhasználós és a 3. előttem is rejtély, de bárki kisegíthet egy kommenttel:-), jómagam a “rendes” (direkt) fogadásra gondolok.

A Wagger ICO-ja nemsokára kezdődik, a részleteit megtaláljátok az oldalon.

A korán ébredők megkapják a szokásos diszkontokat és lehet majd nyerni. ún. arany jegyeket is ezeknek a korai beszállóknak, ami 150.000 coint tartalmaz.

Remélem sikerült pár embernek hasznos infót adni és ha véletlen megnyeritek a fenti arany jegyet, ne smucigoskodjatok, dobjatok meg minket pár WGR tokennel 😀

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? Alább találod meg a tárcáink címét. Előre is köszi!

BTC: 18Z2LGDFKFJrPrFkm4oXi3kCggGEAYXYaT

LTC: LVddRoA3XE6vYUoM4ZTDq8rCz4xF4Fczje

DASH: XsxNHGP635dnnf1Watk2JP7zPZcMuckDz5

ETH: 0x718c385e93c1de153dc0ecb953035d007fd0e6a6

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

    dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
    Ajánlott bejegyzések
    SZÓLJ HOZZÁ
    1 Komment

    Leave A Comment

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Digitalcash.hu