Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
    +36 70 538-8940
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munka időnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq

Üdvözlünk a digitális fizetőeszközök színes világában!

KezdőlapÜdvözlünk a digitális fizetőeszközök színes világában!

Realizálódott-e már benned, hogy ha nem is mindannyian, de azért elég sokan a programozható pénz korában élünk már?

Nem mindent tudsz megvenni a digitális fizetőeszközökkel, de azért már elég sok mindent és elég sok weboldalról igen, szóval muszáj foglalkoznod vele!

Arról nem is beszélve, hogy bár még gyerekcipőben jár a dolog, de ezek a technológiák (programozható pénz, blokklánc és az “okos” szerződések) elég nagy vizet zavartak már ahhoz, hogy jó pár nagy cég (J.P. Morgan, BP, ING, Microsoft, Santander) rámozduljon. Ennek megfelelően az értéke is egyre csak nő szinte bármilyen coin-nak, legyen az a Bitcoin, az Ethereum, vagy a Dash, stb.

A fentiek miatt hisszük és valljuk, hogy Magyarországon nagyon sok (fiatal?) embernek a digitális fizetőeszközök tárháza lehetne a “kitörési pont” az életében. Ha még most el kezdenek a témával foglalkozni, adott esetben befektetni, akkor idővel biztosan értékes tapasztalatokkal és nagyobb tőkével fognak rendelkezni a befektetett idejük és pénzük után. Ezeknek az “úttörőknek” szeretnénk segíteni és cikkeink, blogbejegyzéseink segítségével “képbe hozni” őket, egy kicsit iránytűként szolgálva a digitális világban.

Alább pár szóban van összefoglalva (angolul), hogy miért jó a digital cash (bármilyen digitális fizetőeszköz, vagyis a programozható pénz, a  videóban konkrétan a Dash coin, de ugyanezek az érvek a coin-ok nagy részére is igazak). Mindez szép lányok tolmácsolásában, mert bár komoly a téma, de a szépség oldja a téma komolyságát…:-D

Digitalcash.hu