Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinHa csak a profit számít.
14
ápr

Ha csak a profit számít.

Bár abszolút nem vagyok egy profit-vadász fajta, mert inkább a munkáltatói vagy még inkább a részvényesi mentalitás jellemez a kripto eszközosztályba (kripto devizák és tokenek) való befektetés kapcsán, de az alább ajánlandó oldal nem haszontalan azoknak, akiknek – kis túlzással – csak a profit számít.

Az, hogy én magamra inkább részvényesként tekintek és ezért ilyen szemmel nézem a kripto eszközökbe fektetett pénzt és az futó projekteket az annyit tesz, hogy a kritériumaimnak megfelelő platformok és projektek kapcsán úgy gondolok a világ minden pontján – ezen a projekten- dolgozó programozóra, mint az abban a cégben dolgozó munkavállalóra, amiben én részvényes vagyok.

Viccesen azt szoktam mondogatni, hogy majd az okos programozóim megoldják. És valóban…

Nem tudom, hogy mikor, nem tudom, hogy pontosan mi lesz, nem tudom, hogy ki vagy kik fogják leprogramozni és hogy hol, de meg lesz. Látom a trendet és nekem csak arra kell figyelnem, hogy jó érzékkel válasszam ki azokat a projekteket, ahol jó szakemberek dolgoznak, fontos társadalmi igényt elégít ki, lehetőleg korlátosan hozzáférhető eszközökkel. Ilyen mondjuk a Bitcoin.

Nem zavar, hogy várnom kell az idővel, azért, hogy beérjen a projekt és jöjjön a Google-szerű felfutás. Amíg telik az idő az ember tud vásárolni és bővíteni a kripto eszközosztályban lévő portfolióját.

Ha azonban Te nem ezen az állásponton vagy, akkor Neked jól jöhet a Year to date oldala, ami nevéhez hűen az elérhető éves profitra koncentrál. 
 
Ha rám hallgatsz, akkor csakis a „worst performing” részére koncentrálsz a megfelelő projektszűrők lefuttatása után, mert „egy ősi bölcsesség szerint, ha valami drága, akkor azt nem kell megvenni” Emellett mint tudjuk a múltban elért hozam nem garancia a jövőbeni teljesítményre. De ha csak abból indulsz ki, hogy könnyebben jutsz el fekve nyomásban a 90 kilóig, mint onnan felfele, nekem az is jó.
 
Szóval good luck és profitra fel!

 

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu