Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq

Üdvözlünk a digitális fizetőeszközök színes világában!

KezdőlapÜdvözlünk a digitális fizetőeszközök színes világában!

Realizálódott-e már benned, hogy ha nem is mindannyian, de azért elég sokan a programozható pénz korában élünk már?

Nem mindent tudsz megvenni a digitális fizetőeszközökkel, de azért már elég sok mindent és elég sok weboldalról igen, szóval muszáj foglalkoznod vele!

Arról nem is beszélve, hogy bár még gyerekcipőben jár a dolog, de ezek a technológiák (programozható pénz, blokklánc és az “okos” szerződések, tokenek) elég nagy vizet zavartak már ahhoz, hogy jó pár nagy cég (J.P. Morgan, BP, ING, Microsoft, Santander) rájuk mozduljon. Ennek megfelelően az értéke is egyre csak nő hosszátávon szinte bármilyen jól végig gondolt coinnak, legyen az a Bitcoin vagy bármi egyéb. Azt is biztosra lehet venni, hogy a digitális vagy programozható gazdaságon belül a tokenek egy külön fejezetet fognak kapni, hiszen minden aminek értéke van: tokenizálható.

A fentiek miatt hisszük és valljuk, hogy Magyarországon nagyon sok embernek a digitális pénzügyi eszközök tárháza lehetne a “kitörési pont” az életében. Ha még most el kezdenek a témával foglalkozni, adott esetben befektetni, akkor idővel biztosan értékes tapasztalatokkal és nagyobb tőkével fognak rendelkezni a befektetett idejük és pénzük után. Ezeknek az “úttörőknek” szeretnénk segíteni és cikkeink, blogbejegyzéseink segítségével “képbe hozni” őket, egy kicsit iránytűként szolgálva a digitális világban.

Alább pár szóban van összefoglalva (angolul), hogy miért jó a digital cash (oldalunk konkrétan Chaum felé érzett tisztelet után kapta a nevét, de bármilyen digitális fizetőeszköz, vagyis a programozható pénzre is igaz, – a  videóban konkrétan a Dash coin – hiszen ezek az érvek a coinok jó részére is igazak).

Mindez szép lányok tolmácsolásában, mert bár komoly a téma, de a szépség oldja a téma komolyságát…:-D

Digitalcash.hu