Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinNCIS: a Bitcoin után.
15
ápr

NCIS: a Bitcoin után.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

A Bitcoin jelenléte egyre megszokottabb a szórakoztató médiában, mivel egyre több szórakoztató műsor szerepelteti valamilyen módon a világ legnépszerűbb kripto pénzét előadásában.

A mostani példája ennek a CBS NCIS Los Angeles c. sorozata, melynek főszereplője az LL Cool J és Chris O’Donnell.

A következő epizódban, ami majd április 22-én vasárnap, 21:00h (ET / PT) -kor lesz látható, a Bitcoin vagyis a main digitális fizetőeszköz lesz a főszereplő. A történet szerint 10 millió dollár értékűt lopnak el az egyik bányász ​​farmról. Sajnos az nem derült ki a hírekből, hogy ezt hogyan is fogják majd megcsinálni 😀

Mindenféle spoilerezés helyett idézzük ide LL. Cool J örökzöldjét a “Mamma said knock you out”-ot, egy olyan videóban, ami jól megmutatja, hogy mit ér(ne) el a jobb és a bal, ha összedolgoznának…

A Bitcoin pedig üzen a kétkedőknek, hogy még csak visszatérésnek se hívják, azt, amikor győzelmesen újra a ringbe lép és nagyon lazán túllép a korábbi 20.000 dolláros árfolyamon.

Don’t call it a comeback
I’ve been here for years
I’m rocking my peers
Puttin’ suckers in fear
Makin’ the tears rain down like a monsoon
Listen to the bass go boom
Explosions, overpowerin’
Over the competition I’m towerin'”

https://www.youtube.com/watch?v=ULRglCQLmDs

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu