Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBizalomKicsit sárgább, kicsit savanyú, de a miénk.
10
nov

Kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a miénk.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    2 hozzászólás
  • Kategória

Az elmúlt napok iparági történései arra indítottak, hogy ismételten feltegyem a kérdést: miért is nincsen összefogás a kripto szférában, vagyis miért van köpködés?

Nem ugyanazon a térfélen játszunk mindannyian? Nem lenne egyszerűbb bizonyos kérdésekben együttműködnie az iparági szereplőknek?

Azok a bizonyos fókák vagy halak már elfogytak. Szerintem sokkalta célszerűbb lenne közösen fonni egy nagy hálót, azt kivetni, behúzni annyi halat, amennyit csak lehet, aztán majd megbeszélik a résztvevők, hogy kinek mennyi az annyi.

Lehetne itt közös érdekképviselet/érdekvédelem, de éppúgy egy közös konferencia, ahol oszlanak a költségek és mindenki megkapja a maga 15 percét, ahol beszélhet a cégéről. Lehetne sok minden.

Ehelyett mi van? Citromság van. Hogy miért? Mert igaz, hogy kicsit sárgább, kicsit savanyú, de az a miénk.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
2 hozzászólás
  • Németh Péter Válasz

    A helyzet valóban nem túl biztató. Egy maroknyi ember egymást taposva meg szeretné szerezni az itthoni irányítást. Gondolom nem véletlen, hiszen jó dolog a projektekből profitálni. Valóban lehetne ezt jobban is, de amíg mindenki csak arra törekszik, hogy mindent magának szerezzen meg és abból is minel többet addig így marad, vagy jön egy értelmesebb társaság és lesepri a jelenlegieket.

    2018-11-11 at 09:48

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu