Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapAltcoinBSV, LTC: Boys are back in town?
14
jan

BSV, LTC: Boys are back in town?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Vigyázat! Szubjektív! Ja, meg rövid is.

Bár sokan nem szeretik a BSV-t, és bizony olyanok is vannak, akik az LTC-t sem komázzák, azért azt el kell ismerni, hogy szép emelkedést produkáltak nemrég és hiába ítélnék őket sokan halálra, azért ők még kitartanak egy kicsit (nevet), nem adják fel, és bizony így van ez jól!

Egy ideje az LTC, mint BTC árfolyam indikátor is megjelent a köztudatban, ami vagy így van, vagy nem, mindenki eldöntheti ízlése szerint.

Tagadhatatlan, hogy továbbra is vannak fejlesztői kihívások és a mostani áremelkedés is csak szolidnak tekinthető, ha azt nézzük, hogy honnan is csurogtunk le.

Mondjuk Willy Woo büszke lehet magára és én is úgy látom, hogy az LTC árfolyam akár 100 dollárig is elsétálhat, bár ez nem azt jelenti, hogy egy platformon lennék Woo-val.

A BSV kapcsán nemrég kommenteltem egy FB csoportban, hogy árfolyam emelkedésre számítok és ahogy mondani szokás, így lenne ötösöm a lottón, vagyis kár, hogy nem vettem belőle többet.

Engem kifejezetten szórakoztat, ahogy le akarják nyomni CSW-t, és ahogy Ő – nagyon helyesen – nem hagyja magát. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetne éppen szélhámos, csupán annyit tesz, hogy – szerintem – az embernek van stílusa (és szerintem humorérzéke is) és sokszor ez is sokat jelent.

(Ha valakit ez bánt, tudja be annak, hogy az ügyvéd a hivatása során találkozik/találkozhat csibészekkel és megtanulja “értékelni” a különbséget a csibész meg a címeres gazember között, azzal, hogy nyilván egyik sem támogatandó részéről).

Summázat: nem, az altcoin szezon talán valóban nincs még itt, de az altcoinok közül páran újra a városban vannak, annak ellenére, hogy ez sokaknak nem tetszik.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu