Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoin Satoshi VisionMegjött a Bitcoin Satoshi Vision stabil coinja.
26
szept

Megjött a Bitcoin Satoshi Vision stabil coinja.

Craig Wright korábban már elmondta többször, hogy szerinte kellenek stabil coinok és (egyéb) tokenek is a BSV-re.

A RelayX, a Bitcoin SV tárcája, most natív amerikai dollár tokenként bocsátja ki az USDC-t a Bitcoin SV-n, ERC 20-as tokenként.

A BSV / USDC kereskedés lehetővé teszi a kereskedők, vállalkozások és felhasználók számára, hogy fedezzék a BSV árkockázatát azáltal, hogy a BSV-t azonnal USDC-re cserélik, anélkül, hogy valaha is elhagynák a Bitcoin láncot.

A BSV-vel kapcsolatos kereskedelem így már nem korlátozódik a központosított tőzsdékre, ahol gyakran ki kell várni a konzervatívnak mondható 20+ blokk-megerősítési időt a ki-be utalásoknál, miközben, aki kereskedik, az nem nem engedheti meg ezt magának.

(Szerkesztő megjegyzése: engem – mivel nem kereskedek – jobban érdekelnek a tokenek, mert a blokklánc által működtetett digitális tokenek lehetővé teszik a részjogok, például a tartalom licencelésének tokenizálását.

Vagy akár a nem helyettesíthető tokenek, ahol az egyes tokeneken belül egyedi metaadatok vannak tárolva. A tokenen belüli metaadatok tartalmazhatnak hivatkozásokat az egyes tokenek tulajdonságaira, például a birtoklásra vonatkozó információkat. Ezek a hitelesített adatok hozzáadott értéket teremthetnek, mert a befektetők biztosak lehetnek eredetükben. Persze örülök minden fejlődésnek, így a stabil coinoknak is.)

Reméljük, hogy lesz elegendő dollár fedezet is a projekt mögé.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu