Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapCardanoCardano és Litecoin hírek a nagyvilágból.
18
jún

Cardano és Litecoin hírek a nagyvilágból.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Nem lesznek hosszúak a mai hírek, mert egy 37 tételes keresetet tartalmazó iraton dolgozom éppen, és az elég pepecs meló, sok időt vesz igénybe.

Először is az EMURGO nevű technológiai fejlesztő cég jelenleg azon dolgozik, hogy végrehajtsa a szükséges változtatásokat a kódokon azért, hogy készen álljon a Cardano Alonzo hard forkjára.

Az Alonzo hard fork fogja majd elhozni az okos/intelligens szerződéseket és DApps-eket a Cardanóra, ezért az EMURGO kifejleszt egy DApp “csatlakozót”, amely támogatja az ADA-t és az ERG-t is.

Ezekkel a frissítésekkel a Yoroi Wallet hasonló lesz az Ethereum MetaMask pénztárcájához, lehetővé téve a Yoroi Wallet felhasználóinak, hogy sokféle DApps-szel léphessenek kapcsolatba, hozzájárulva a decentralizált gazdaság és az egész Cardano ökoszisztéma bővüléséhez.

Aztán.

Tegnap egy beszélgetésben szóba kerültek idei veszteségeink, lesz-e kilábalás vagy zúgunk bele a télbe, és az is, hogy ki is a stake bajnok jelenleg?

A stake kapcsán én a Varsányi-féle relative stake strength” (V-RSS)-et hoztam fel, amit alább láthattok és amiből kiderül, hogy ki is a stake bajnok a stakelt értéket tekintve:

Végezetül:

Mindannyiunk nagy kedvence a Grayscale megint vásárolt egy kis Litecoint, cca 5.700 darabot.

Vajon mit tudnak ők, amit mi nem?

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu