Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapEgyébSolana Pyth orákulum bejelentés.
28
ápr

Solana Pyth orákulum bejelentés.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Hét blokklánc infrastruktúrával vállalat támogatta a Pyth Network szolgáltatást, azaz a Solana blokklánc egyik orákulum szolgáltatását. Ezek közé tartozik az Everstake, a P2P, a Syndica, a Figment, a Triton1, a Coinbase Cloud és a Blockdaemon.

A mai bejelentés arról szólt, hogy a Pyth Network bővíteni kívánja az orákulum megoldásához szükséges infrastrukturális követelményeket. A hálózat több mint 50 szolgáltatóra támaszkodik, amelyek pénzügyi szolgáltatókat, kereskedőcégeket és kriptotőzsdéket foglalnak magukban.

A Pyth legnagyobb szolgáltatói közé tartozik az Alameda Research, a Jump Trading, a Chicago Trading Company, a CMS, az FTX Exchange, a Galaxy Digital, a Genesis Global Trading, a Wintermute és mások.

Ezek az adatközlők pontos információkat adnak a Solana DeFi-alkalmazásairól/hoz, amelyek összesen több mint 6,5 milliárd dollárnyi zárolt vagyonnal rendelkeznek.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu