Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinMi jön most Elon Musk?
19
márc

Mi jön most Elon Musk?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Sokan gondolják azt, hogy Elon Musk nem érti a Bitcoint, vagy éppen rosszkor adott el belőle.

Én azok közé tartozom, aki szerint érti, és nem nyilvánosan, de teszi ő a dolgát, illetve akár nyilvánosan is, és ebbe nyugodtan értsük bele a piaci machinációkat is.

Ott ahol a nagy ETF rohamban az SEC tévesen ad ki tájékoztatást, aztán a lépten nyomon lerohadnak a Coinbase szerverek, meg a Bitmexen kinyírják a longosokat, stb, ott pont a sensei nem machinátorkodna?

Maxi bátyánk sem véletlenül szólt be Neki anno. Hanem azért, mert Neki meg a 220 ezer dollár és felette lenne a jó állapot, hiszen 220 felett átértékeled magadban a világot. És valóban.

Mindenesetre én szeretném, hogy ugyanilyen pontossággal súgná meg nekem a lottószámokat is és akkor ígérem, hogy azonnal elkezdek majd lottózni.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu