Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoin1 milliárd dollár Bitcoinból?
05
dec

1 milliárd dollár Bitcoinból?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Igen, ez lehetséges.

A nap híre volt nálam a Winkleviket méltató cikk az indexen.

Tudjátok ők azok, akik annak idején az ETF-re is rápróbáltak

A cikk szerint 1 milliárd dollár jött össze nekik haszonként a kriptoból. Reméljük intelligens emberek révén most azon agyalognak, hogy hogyan tudnának visszaadni valamit a társadalomnak és/vagy kicsit szolgálni a közt.

Mondanánk az egyik kedvenc mondásunkat miszerint „a tehetség utat tör magának”, de ez esetben lehet, hogy inkább a bátorság volt az elismerésre méltó és akkor a – mostanában oly divatos – Karmát még nem is hoztuk ide (akit ez utóbbi érdekel azoknak bátran ajánljuk a Govinda klubbot. Érdemes elmenni és kicsit felvenni a „vibe”-ot.)

Azoknak, akik viszont kicsit szeretik komorabban szemlélni az életet (mi ilyenek vagyunk), hadd dobjunk be egy árnyékot a bitcoin verőfényes egére. Korábban is írtunk már forkokról szóval igazából megszokhattátok már, hogy időről-időre hírt adunk ezekről.

Most ismét egy ilyen jön és egyúttal a segítségeteket is kérjük abban, hogy ki mit tud róla.

Szóval a kérdés a szokásos „ezmiez?”, mert érdekelne minket, hogy azon túl, hogy a Bitcoin Rhódium (ticker: BTR, twitter) a nevét a ródium után kapta, (ami egy ritka elem, éppen ezért értékes) mit tud még, ami miatt a Közösség számára értéket hordozna?

Megfejtések komment formájában jöhetnek a digitalcash.hu oldalon jelen poszt alá. Előre is köszi!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu