Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
  +36 70 538-8940
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munka időnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapRippleLesz-e 589 dollár év végére az XRP árfolyama?
16
Sze

Lesz-e 589 dollár év végére az XRP árfolyama?

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  2 hozzászólás
 • Kategória

Számomra érthetetlen okokból, de 3 kérdés is befutott hozzám az elmúlt hetekben a “híres” – és az XRP közösséget tagadhatatlanul lázban tartó – bearableguy123 féle jóslat kapcsán, miszerint mit gondolok lesz-e valóban 589 dollár 2018. év végére az XRP árfolyama?

Tudom, hogy most szét fog szedni a hazai XRP közösség, de azt gondolom, hogy év végére ez nem fog teljesülni.

XRapid ide, fejlesztések oda, ha ez a jóslat teljesülne, akkor – szerintem – nagyon nagy bajok lennének jelen év végére a világban. Persze vannak is, na, de talán nem ekkorák. 28 dollárcentről 589 dollárig menni…gondoljon bele ebbe mindenki!

A Bitcoinnak valóban volt tavaly egy szép felfutása, de közel sem ekkora léptékű. A 10.000 dolláros árra akkor fogadtunk is (volna), meg is nyertük (volna) de erre az XRP felívelésre most nem fogadnánk, mert esélytelennek látjuk.

Ez van, maximum majd együtt ünneplünk év végén, ha mégis megtörténne.

Címkék:

dr. Varsányi Károly bejegyzett kamarai jogtanácsos, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
2 hozzászólás
 • hodler Válasz

  bearableguy123 csak trollkodott az 589$-al, és ez egy finom utalás volt, hogy a Ripple elkezdte a munkát a Cobalton (a kobalt atomtömege 58,933195 u ± 0,000005 u). Cobalt lesz az xrp következő nagy “upgrade”-je, amivel a jelenlegi 3-4sec tranzakció sebességet 1 másodpercre csökkenti, míg a másodpercenkénti 1500 transzakciót, akár 40-50ezerre is növelheti, ami kétszerese a VISA-nak. A cobalt várhatóan 2019-re jön ki. Reálisan nézve az xrp talán elérheti év végére az 5$-t, és ez nagyon optimista elemezés. 5$-t sem az xRapid miatt fogja elérni, hanem inkább egy pump miatt. Jelenleg csak néhány cég, és 1 bank fogja használni az xRapid-et, legalábbis két hónapja ezt nyilatkozta a Brad Garlinghouse a Ripple CEO-ja. Szélesebb körű elterjedése valószínűsíthetően lassú lesz, köszönhetően az USA-nak, amely minden áron megpróbálja majd megvédeni a SWIFT-tet, és ezzel az USD dominanciáját. Ezt figyelembe véve, jelneleg az xrp a legjobb/legbiztosabb befektetés a coin piacon. Ha a Ripple nem tudja sikeressé tenni az xrp-t, 40 milliárd $-al a zsebébe, mellette ott van 200+ bank partnere, amiből több mint 60 central bank, ott van a Cobalt upgrade, amivel gyorsabb lesz mint a Visa, ott van a Codius (smart contract platformja), ami sokkal “rugalmasabb” mint az ethereum, nem beszélve a javascript támogatásról, és még sorolhatnám.

  2018-09-23 at 21:56

Leave A Comment

Digitalcash.hu
Assign a menu in the Left Menu options.