Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapRippleXRP árfolyam: Lesz-e 589 dollár év végére?
  • XRP
16
szept

XRP árfolyam: Lesz-e 589 dollár év végére?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    11 hozzászólás
  • Kategória

Számomra érthetetlen okokból, de 3 kérdés is befutott hozzám az elmúlt hetekben a “híres” – és az XRP közösséget tagadhatatlanul lázban tartó – bearableguy123 féle jóslat kapcsán, miszerint mit gondolok, valóban eléri e az 589. dollárt az XRP árfolyam 2018. év végére?

Tudom, hogy most szét fog szedni a hazai XRP közösség, de azt gondolom, hogy év végére ez nem fog teljesülni.

XRapid ide, fejlesztések oda, ha ez a jóslat teljesülne, akkor – szerintem – nagyon nagy bajok lennének jelen év végére a világban. Persze vannak is, na, de talán nem ekkorák. 28 dollárcentről 589 dollárig menni…gondoljon bele ebbe mindenki!

A Bitcoinnak valóban volt tavaly egy szép felfutása, de közel sem ekkora léptékű. A 10.000 dolláros árra akkor fogadtunk is (volna), meg is nyertük (volna), de a kriptovaluta kapcsán erre a felívelésre most nem fogadnánk, mert esélytelennek látjuk.

Ez van, maximum majd együtt ünneplünk év végén, ha mégis megtörténne.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
11 hozzászólás
  • hodler Válasz

    bearableguy123 csak trollkodott az 589$-al, és ez egy finom utalás volt, hogy a Ripple elkezdte a munkát a Cobalton (a kobalt atomtömege 58,933195 u ± 0,000005 u). Cobalt lesz az xrp következő nagy “upgrade”-je, amivel a jelenlegi 3-4sec tranzakció sebességet 1 másodpercre csökkenti, míg a másodpercenkénti 1500 transzakciót, akár 40-50ezerre is növelheti, ami kétszerese a VISA-nak. A cobalt várhatóan 2019-re jön ki. Reálisan nézve az xrp talán elérheti év végére az 5$-t, és ez nagyon optimista elemezés. 5$-t sem az xRapid miatt fogja elérni, hanem inkább egy pump miatt. Jelenleg csak néhány cég, és 1 bank fogja használni az xRapid-et, legalábbis két hónapja ezt nyilatkozta a Brad Garlinghouse a Ripple CEO-ja. Szélesebb körű elterjedése valószínűsíthetően lassú lesz, köszönhetően az USA-nak, amely minden áron megpróbálja majd megvédeni a SWIFT-tet, és ezzel az USD dominanciáját. Ezt figyelembe véve, jelneleg az xrp a legjobb/legbiztosabb befektetés a coin piacon. Ha a Ripple nem tudja sikeressé tenni az xrp-t, 40 milliárd $-al a zsebébe, mellette ott van 200+ bank partnere, amiből több mint 60 central bank, ott van a Cobalt upgrade, amivel gyorsabb lesz mint a Visa, ott van a Codius (smart contract platformja), ami sokkal “rugalmasabb” mint az ethereum, nem beszélve a javascript támogatásról, és még sorolhatnám.

    2018-09-23 at 21:56
  • Balázs Válasz

    Csinálni szeretnék egy csoportot a fb-on. Szerintem tudok bele tagokat vonzani valahogy. Ez csak Ripple lenne, jó ötlet? Mert akkor küldök meghívót és meglátjuk. Semmi sietség 😉

    2019-03-03 at 18:54
  • Balázs Válasz

    Megcsúsztam, de rajta leszek valahogy. Kések, mint az XRP-bullrun 🙂

    2019-03-08 at 22:44

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu