Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapICOA Blockstack megszerezte a SEC jóváhagyását a token kibocsátásához.
11
júl

A Blockstack megszerezte a SEC jóváhagyását a token kibocsátásához.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    1 Komment
  • Kategória

Ügyvédként csak gratulálni tudok a Blockstack bejelntéséhez és az elvégzett munkához is! Magam is benne vagyok egy SAFT és egy White paper munkálataiban, szóval átérzem a nehézségeket.

A Blockstack ugyanis megszerezte a Regulation A+ alatt a token kibocsátás jogát. A Regulation A+ a hagyományos IPO-nak az alternatívája, amely megkönnyíti a kisebb, korai stádiumú vállalatok számára a tőkéhez való hozzáférését.

A kisvállalkozások növekedésének ösztönzése érdekében 2012-ben a Kongresszus elfogadta az Jumpstart Business (JOBS) törvényt, amely a kisvállalkozások növekedésének és foglalkoztatásának támogatására irányult, csökkentve a nyilvánosan értékesítésre kerülő kerülő vállalatok szabályozási akadályait, és lehetővé téve a vállalatok számára, hogy több magánbefektetőt szerezzenek.

2015-ben hatályba lépett a JOBS törvény IV. fejezete, amely lehetővé tette a vállalatok számára, hogy pénzt szerezzenek azáltal, hogy részvényeket kínálnak a nagyközönségnek, és nem csak az akkreditált befektetőknek.

(Ide a rozsdás bökőt, hogyha beüt a krach az EU-ban, az EU Lagarde-dal (aki by the way jogász végzettségű) az élen, ugyanígy meg fogja ezt lépni.)

A Blockstack decentralizált hálózatán jelenleg ma már 165 alkalmazás érhető el. Eddig csak az akkreditált befektetők vehettek részt a Blocstackbe történő befektetésben, köszönhetően a D rendeletben foglaltaknak.

Most, a SEC által megadott másik minősítésnek köszönhetően a nagyközönség teljes mértékben részt vehet a Blocksatck hálózatának építésében anyagilag is.

Most bárki csatlakozhat a Blockstackhez, hogy átállítsa a világot egy a felhasználók által vezérelt internetre.

A SEC A + keretrendszer szerint a Blockstack 28 millió dollár értékű token (Stacks STX) kibocsátást kínál.

A token értékesítés július 11-én, csütörtökön, ottani idő szerint 11:00-kor kezdődik meg és bármely olyan vásárló számára nyitva áll, aki részt kíván venni a Blockstack következő generációs számítástechnikai hálózatában.

Ez azt jelenti, hogy – kevés kivételtől eltekintve – tényleg mindenki részt vehet rajta a rajongóktól kezdve, az akkreditált vagy nem akkreditált befektetőkig egyaránt az Egyesült Államokban és világszerte.

A kínálat részeként egy további 12 millió dolláros token mennyiséget rendelnek a Blockstack App Mining programjához, amely jutalmazza azokat a fejlesztőket, akik a Blockstack ökoszisztémán belül a legszínvonalasabb alkalmazásokat hozzák létre.

További részleteket itt találhat a T. érdeklődő/befektetni vágyó olvasóközönség. Jó befektetést!

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
1 Komment

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu