Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapAdósságAdósságban megint ott tartunk, mint a 2008-as válság előtt.
23
ápr

Adósságban megint ott tartunk, mint a 2008-as válság előtt.

Bizony.  Globálisan nézve államadósságban megint ott tartunk, ahol tartottunk a 2008-as válság kitörése előtt. Sőt! Kínában még rosszabb is a helyzet, mint akkor volt. Hiába figyelmeztet az IMF, a Bank of England és még sok más szervezet, de nem nagyon tudnak mit csináni sem Kínával, sem a többiekkel (U.S.A, Egyesült Királyság, Spanyoloszággal, Olaszországgal és Portugáliával, hogy a földön vergődő görögökről ne is beszéljünk).

Ebben a helyzetben igenis jó döntés lehet a pénzünk egy részét digitális fizetőeszközökben (Bitcoinban vagy altcoinban) tartani, mert ezek – eddig – rendre felül teljesítették az inflációt és vélhetőleg egy újabb válságban is nagyobb igény lesz rájuk, mint a hagyományos fizetőeszközökre.

Addig is nézzük meg, hogy 10 éve hogyan akadt ki (mint a kakukkos óra) Jim Cramer.

A szörnyű az egészben az, hogy ez újra bekövetkezhet, köszönhetően a FED-nek és társainak, lényegében az egész bankrendszernek.

Forrás:

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
4 hozzászólás

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu