Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBlokklánc jogászA blokklánc jogász ügyvéd lesz.
  • blokklánc jogász
06
márc

A blokklánc jogász ügyvéd lesz.

Aki szokta olvasni a digitalcash-t az tudhatja, hogy szerzőjének dr. Varsányi Károlynak régi vágya, hogy ügyvédként szolgálhassa a blokklánc és kriptopénz iránt érdeklődők igényeit.

Miért blokklánc jogász? Itt találod a magyarázatot.

Az ügyvéddé válás technikailag formaváltás, hiszen a szakvizsgáimat már régen letettem és jogtanácsosként bejegyezett tagja vagyok jelenleg is az ügyvédi kamarának.

Az ügyvéd hivatásának gyakorlásával – törvényes eszközökkel és módon – elősegíti megbízója jogainak érvényesítését és kötelezettségeinek teljesítését. Közreműködik abban is, hogy az ellenérdekű felek a jogvitáikat megegyezéssel intézzék el.

A szakterületeken kívül (társasházi jog, adójog, közigazgatási jog, ingatlan és társasági jog, öröklés és hagyaték, végrehajtási jog, valamint Alkotmánybíróság/Kúria és EJEB (Strasbourg), szeretnénk partnereinkkel az Angliában élő magyar honfitársaink rendelkezésére is állni az itthoni és angliai ügyes-bajos dolgaik intézése kapcsán.

Mint blokklánc jogász

A magyar ügyvédi szcénában előremutató módon kriptopénzben is elfogadunk majd terveink szerint díjazást, ennek árfolyamában történő megegyezés azonban egyedi és eseti megállapodás tárgya.

Ugyanide tartozik/tartozhat az esetleges bizalmi vagyonkezelés is a kripto portfóliók kapcsán.

Hiszem, hogy a közigazgatási múlt és a külföldi tapasztalat mellett, beérik a gyümölcse a magyarországi kriptoközösségért végzett munkának is.

Remélem hamarosan fogadni tudom az első ügyfeleket a Budapest, V. kerület, Szalay utcában, a PKKB, Fővárosi Törvényszék és a Kúria szomszédságában.

Addig is: keep up the good work!

Támogatás

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu