Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBankrendszerSoftbank Card 3.0: a jövő a jelenben.
02
dec

Softbank Card 3.0: a jövő a jelenben.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

November 27-én hivatalosan is kiadták a Softbank SBC Wallet kártyáját, ami egy hagyományos bankkártya és egy kripto cold és hot wallet kombó egyben.

Az SBC Wallet kártyák saját titkosítási rendszert használnak, több titkosítási mechanizmust valósítanak meg, és, ahogy -írtuk fent- meleg és hideg pénztárca funkciókat is megvalósíthatnak.

A technológia szempontjából az SBC Wallet Cards olyan alkalmazással rendelkezik, amely a legfrissebb trendeket használja fel.

Törvényes fizetőeszköz tároló, hitelkártya-funkció és az elektronikus fizetési szolgáltatás egybegyúrva olyan megoldás, amely kiküszöböli a blokkok megerősítésének idejét, és megvalósítja az időben történő visszaváltás és fizetés funkcióját.

A Softbank Card 3.0 verziójában van Wi-Fi funkció, fiat és a digitális valutaváltó gombok, valamint egy információs képernyő is.

Az SBC forró pénztárcát alkalmaz, amikor a Wi-Fi funkció be van kapcsolva, és hideg pénztárcát, amikor a Wi-Fi ki van kapcsolva, ha pedig egy egy intelligens led képernyőt teszünk az SBC kártyájára, az megjeleníti a kártya egyenlegét.


Az SBC Wallet Cards alkalmazás felhasználói felülete egyszerű. A fiat és a digitális valutaváltó gombok segítségével gyorsan válthatunk a fiat és a digitális valuták között. A kártya egyenlege és egyéb információk valós időben jeleníthetők meg.

Az SBC kártyájának megjelenése jelentősen csökkenti a több kártya használatával járó időt és költségeket, nagymértékben javítja a felhasználók / kereskedők és a kibocsátók közötti kapcsolatot, és segítségével gyorsan reagálhatunk a lopás esetén is.

Forrás: itt.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu