Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoin130.000 dollár annak, aki “levadássza” a Bitcoint.
21
jan

130.000 dollár annak, aki “levadássza” a Bitcoint.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Aki élve vagy halva kézre keríti ezt a veszedelmes vadállatot (ti:Bitcoin) az 130.000 dollár jutalomban részesül.

Na, jó, kicsit másképp van, de a lényeg, hogy a HM Revenue and Customs (HMRC), azaz az Egyesült Királyság adóhatósága, 100 000 fontot (130 000 dollár) ad annak, aki (vele szerződvén) hatékonyan képes nyomon követni és azonosítani a kriptográfiai bűnözőket és ehhez eszközt is tud nyújtani.

A HMRC autonóm módszert keres a hét fő kriptovaluta (hálózatán belüli tranzakciós) elemzés(é)hez, ide értve a Bitcoint, az Ethereumot és a Tethert.

Az ügynökség célja, hogy betekintést nyerjen a kriptovaluták használói közé az adócsalás és a pénzmosás elleni küzdelem érdekében.

Itthon majd a Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Iroda (vagyis a helyi FIU) fog kicsit ránézni a helyi kriptos vállalkozások körmére, szóval, akinek nincs rendben a szénája, az nyugodtan írjon nekem.

Tapasztalatból beszélek.

Kalandra fel kedves kódolók! Kirstie vonala már biztos ég…

 

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu