Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBlokklánc jogászBlokklánc és kriptos kkv-k figyelmébe!
21
máj

Blokklánc és kriptos kkv-k figyelmébe!

Egyes előrejelzések szerint a blokklánc technológia 2025-re értékesebb lesz, mint a német és brit GDP együttesen. 

Ez elsőre talán erősnek hangzik, de elég csak megnézni a Szellemi Tulajdon Világszervezetének (WIPO) vagy a kínai hivatal (SIPO) számait, hogy lássuk: ez bizony nem csalás és nem ámítás.

Kína viszi a prímet jelenleg, hiszen világszinten hozzájuk köthető a világ összes blokklánc projektjének 25%a.

Ami pedig a kriptopénzeket és a tokeneket illeti: a davosi Világgazdasági Fórum előrejelzése szerint 6-7 éven belül a világ összes GDP-jét adó termék és szolgáltatás 10 százalékát blokklánc alapú rendszereken tartják majd nyilván.

Azt hiszem ez sok mindent elmond.

Véleményem szerint a fiat pénzek nem feltétlen olyan erősek, ahogy azt mindenki gondolja és a kriptopénzek (vagyis főleg a Bitcoin) sem feltétlen olyan gyenge, ahogy azt szintén sokan gondolnák.

Na, de hogy jön ez a magyar blokklánc és kripto kkv-s szektorhoz?

Úgy, hogy nekik is szükségük lehet egy jó blokklánc jogászra vagy ügyvédre, aki nemcsak, hogy beszéli a blokklánc/kripto nyelvet, de több szabályzatot és szerződést is szerkesztett már az ezen a területen dolgozó startupok számára.

Pénzmosás elleni megelőzés, GDPR, ÁSZF vagy bármilyen jogi dolog? Fordulj bátran a blokklánc jogászhoz, dr. Varsányi Károlyhoz!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
1 Komment

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu