Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoinGrayscale: azt veszik, ami az olcsó.
04
nov

Grayscale: azt veszik, ami az olcsó.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

2017. áprilisában írtam arról, hogy érdemes Litecoint vásárolni 14,50 dolláros árfolyamnál, mert relatíve olcsó. Aki megfogadta ezt a tanácsot az 2017. decemberében biztosan örülhetett annak, hogy vásárolt az “olcsó” LTC-ből.

Ahogy elnézem a Grayscale kezelt vagyon számait, valami hasonlóban gondolkodhattak a vagyonkezelőnél is, mert ha jól látom, majdnem mindegyik alapnál csökkent az alapul fekvő eszközök száma, csak a Litecoinnál nem, ott majdnem 2 millió dollárral (34,3 millió dollárról 36,2 millió dollárra) nőtt.

Mielőtt valaki sietve bevásárolna Litecoinból, hogy aztán ezt a szememre hányhassa 45 dollárnál, a figyelmébe ajánlom Buffett mondását, miszerint a “piac sokkal tovább tud irracionális lenni, mint ameddig a pénztárcánk bírja”.

A korábbi Grayscale számok itt, az újabbak pedig itt:

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu