Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoinGrayScale Diverzifikált Alap megoszlása.
11
ápr

GrayScale Diverzifikált Alap megoszlása.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Gondoltam, hogy amíg az ügyvéd szerződést szerkeszt az irodában, addig az Olvasók se maradjanak infó nélkül.

Már ha kíváncsiak a GrayScale-re, akiknek már több, mint 1 millió, izé 1,5 millió Litecoin áll a rendelkezésére, szóval, akinek van füle azt biztosan hallja is, hogy mit mondok, vagyis szeme, hogy lássa, hogy mi van leírva.

Egyébként Grayscale Investments legfrissebb adatai azt mutatják, hogy a kriptopénz kezelt eszköz vagyon (AUM) az 50 milliárd dolláros határhoz (jelenleg 46,1 milliárd dollár) közelít. Az 50 milliárd dollár fontos mérföldkő lesz minden bizonnyal.

A társaság legnépszerűbb befektetési terméke, a Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) korábban 38,1 milliárd dollárt (82,64%) tett ki ebből az adatból, a második legnépszerűbb, a Grayscale Ethereum Trust (ETHE) alig 6,6 milliárd dollár (14,26%) tett ki. Érdekesség, hogy a vállalat az összes 2020-ban kibányászott Ethereum 50% -át felvásárolta tavaly.

A múlt hónapban a Grayscale öt új kriptovalutát adott hozzá befektetési kínálatához. Ide tartozik a Chainlink (LINK), a Basic Attention Token (BAT), a Filecoin (FIL), a Livepeer (LPT és a Decentraland (MANA).

Ezek az új termékek kevesebb, mint egy hónap alatt 47,6 millió dollár értékű beruházást vonzottak be a Grayscale-nek.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu