Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoinMajdnem 1 millió Litecoin a Grayscale birtokában.
21
dec

Majdnem 1 millió Litecoin a Grayscale birtokában.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Igen, igen, tudom, mert páran már megírták korábban, hogy a Litecoin mekkora egy shitcoin (meg minden más is, ide értve az ETH-t is, ami nem BTC), de most mit csináljak, ha egyfelől másképp gondolom, másfelől meg ez a tetű Grayscale, ez az ósdi kis kriptoalap kezelő, a 3. legnagyobb értéket birtokolja a Litecoinból a saját alapját tekintve (mi ez, ha nem skandalum?)

Erről kell posztolnom, (mert ezek a Grayscale-nél nem tudják, hogy az LTC egy shitty süti), miközben írhatnék éppen valami izgalmas DeFi-s ERC-20-as tokenről is, mert oda csak berakod a pénzed, kiveszed a pénzed és már kész is a varázslat (igen, sejtésem szerint kb. pont annak a 10%-nak, aki a “tőzsdén/piacon” is tud daytrade-en kaszálni. A többieknek marad a szopóka-nyalóka.)

Szóval én igazi régi iskolásként, inkább lehozom a Grayscale kripto alap számait:

Bitcoin: majdnem 570 ezer darab Bitcoin

Ethereum: közel 3 millió db.

Litecoin: majdnem 1 millió Litecoin.

A többieket meg megnézheted a képen magadnak, ők nincsenek benne – jelenleg – az első háromban érték/kezelt vagyon alapján.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu