Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoinGrayscale: most inkább a Litecoin, mintsem a Bitcoin Cash.
15
nov

Grayscale: most inkább a Litecoin, mintsem a Bitcoin Cash.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Nem vagyok a Bitcoin Cash ellen, ahogy a Bitcoin Satoshi Vision ellen sem.

Nem vagyok sem érdekelt, sem ellenérdekelt a sikerükben és úgy vagyok vele, hogy az idő és a piac majd eldönti, hogy mi újság a Futrinka utcában.

Éppen így vagyok a Litecoinnal is (tehát majd a piac és az idő dönt), azzal, hogy mondjuk a projekttel szimpatizálok és valamennyire érdekelt is vagyok, de korántsem annyira, hogy az jelentős tudjon lenni.

A mai napon van a Bitcoin Cash hard forkja, de engem most egy másik dolog fogott meg és szeretném is rögzíteni azt.

Vannak ugye a Grayscale kezelt vagyon számai, melyről oly szívesen adok időről időre hírt, mert bevallom tetszik, ahogy agresszívan nyomulnak és keményen zsákolnak a kriptókból, azaz kockázatot vállalnak egy későbbi nagyobb nyeremény érdekében.

Nemrég például hírt adtam arról, hogy a Grayscale elkezdett keményen beerősíteni az LTC vásárlásai kapcsán. Eddig is folyamatosan vásárolt, de az elmúlt hónapokban megnyomta a pedált és gázt adott a vásárlásoknak. Ennek oka véleményem szerint az lehet, hogy relatíve olcsónak találhatják a Litecoin hálózathoz kötődő LTC árát.

Oly annyira gázt adott, hogy az LTC vásárlások eredményeként előálló LTC kezelt vagyon nagysága meghaladta a Bitcoin Cash kezelt vagyon nagyságát.

A Litecoin vagyon majdnem 49 millió dollár, a BCH meg majdnem 47 millió dollár.

Ez a hír és aztán mindenki azt von le belőle, amit akar. A lényeg, hogy nálam aztán ne sírjon senki, akkor se ha veszt az ezen hír hatására tévesen levont következtetésen.

Ha nyer rajta, akkor egy üveg whisky mindig jól jön, de az meg nem lesz, azaz nem félek attól, hogy valaki ilyennel találna meg magától később, mondjuk egy jelentősebb LTC árfolyam emelkedés után.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu