Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapEgyébHelyzetjelentés korábbi posztok kapcsán.
28
okt

Helyzetjelentés korábbi posztok kapcsán.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Megírtam a money.hu-s cikket, de azt mondják, hogy túl tömény lett (szerintem nem), szóval lehet 2 részletben jelenik majd meg.

Aztán: emlékeztek még a Credit Suisse posztra? Na, ez lett belőle:

“Történelmi jelentőségű átalakítási tervet mutatott be a svájci Credit Suisse pénzintézet a csalódást keltő negyedéves jelentések hatására. Az alpesi ország második legnagyobb bankja több milliárd frankos tőkeemelést, a befektetési banki üzletág kiszervezését és több ezer munkahely leépítését jelentette be csütörtökön. A terv célja az üzletmenet nyereségessé tétele az elmúlt időszak vesztesége után – közölte a vezetőség.”

342 millió svájci frank (140,187 milliárd forint) veszteséget könyvel el a cég, az árbevétel az előző év azonos időszakához képest 130%-al csökkent.

Forrás: index

Ami viszont reménykeltő, hogy Elon Musk mégis megvette a Twittert és azzal a lendülettel bocsátotta el azt a vezetőt, aki anno kitiltotta Trumpot. Én már arra is gondoltam, hogy maga Trump javasolta neki, hogy vegye meg a Twittert és aztán engedje vissza.

Mindenesetre – ahogy múlnak az évek – Elon szépen halad az élet csillagporos ösvényén, még ha ez sokaknak nem is tetszik.

51 évesen: #Twitter megvásárlása, CEO pozi

45 évesen: #Boring Co
45 évesen: #Neuralink kezdetek
44 évesen: #OpenAI kezdetek
32 évesen: #Tesla invesztíció
30 évesen: #SpaceX kezdetek
28 évesen: #PayPal kezdetek
24 évesen: beindítja a Zip2-t, amit majd elad a Compaq-nak
19 évesen: PC-ket árulgat a suliban.

Erre szokták mondani, hogy ügyes.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu