Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoin#CeFiRun #CefiBankRun
16
nov

#CeFiRun #CefiBankRun

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

CeFiRun or CeFiBankRun is an economic process where custmers loses trust in custodial crypto service providers with non-transparent balance sheets (typically characterized as CeFi or CeDeFi). Losing trust can result a mass withdrawal of tokens for which some providers are not prepared causing a freeze in customer funds (due to custodiality it is possible). Freezing publicaly funds at one crypto service provider might cause a panic in the market resulting that customers try to withdraw funds from all the similar providers resulting eventually in an escalating short-term economic collapse of the given segment.

Szegő Danival futottam össze a napokban, ez az Ő szellemi terméke, de azt én is hozzá tudom tenni, hogy hiába vagy van elnöki cuccod, ha nem Elnökként kezeled.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu