Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinHiperbitcoinizáció-Magyarország.
18
márc

Hiperbitcoinizáció-Magyarország.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Talán mondtam már az LGT után szabadon, hogy A nagy kérdés a helyzetem, hogy fut velem vagy jön felém a síneken? Mind itt vagyunk, mind ott vagyunk a síneken.

Most Balaji miközben a hiperbitcoinalizációról beszél, megemlíti (felhívja?) Magyarországot!

Meg kell lépni ezt Miniszterelnök úr, fújja meg a fanfárokat a Varga Misi vagy a Gyuri bá!

Régi mániám ez tudom, de most mit csináljak vele? Merjünk normális ország lenni!

“Ez az a pillanat, amikor a világ a Bitcoint digitális aranyként újradefiniálja, és visszatér a 20. század előtti modellhez. Az fog történni, hogy először magánszemélyek, majd cégek, majd nagy alapok vásárolnak Bitcoint. Aztán olyan országok, mint El Salvador és más apró kriptobarát országok.

A nagy lépés az lesz, amikor egy amerikai állam, például Florida vagy Texas, vagy egy „normális” ország, mint Észtország, Szingapúr, Szaúd-Arábia, Magyarország vagy az Egyesült Arab Emírségek Bitcoint vásárol. Amikor Narendra Modi azt mondja az indiai központi banknak, hogy vásároljon Bitcoint, fedezeti céllal, akkor vége a dalnak.

Miért lesz olyan gyors? Nos, a hiperinfláció gyorsan megtörténik. Láttunk már digitális világjárványt (COVID), digitális zavargásokat (BLM) és digitális bankfutásokat (SVB). Minden nagyon gyorsan fog megtörténni, ha az emberek megnézik, amit mondok, és látják, hogy a Federal Reserve hazudott arról, hogy mennyi pénz van a bankokban, minden dollártulajdonos megsemmisül.

A helyzet az, hogy az emberek még mindig egy analóg világra vannak hangolva, ahol a dolgok fokozatosan romlanak, nem pedig egyszerre. De nincs sok előrejelzés egy digitális eseményre – ez 1, majd 0. Csakúgy, mint a bank run, csak ez a “központi bank run” lesz.

Az előrejelzésnek azonban két forrása van. Az első az USD-nek a BTC-vel szembeni hosszú távú leértékelődésének diagramja, amely kevesebb, mint 1 USD/BTC-től 25 000 USD/BTC-ig terjed. Az intelligens pénzek nagy része a pénzügyi válság óta a dollár ellen szavaz.

A vége egy digitális leesés egy szikláról, mely szinte láthatatlan a diagramon, de jól látható a világban.

Ez a tweet a második figyelmeztetés. Azok az emberek, akik még az elmúlt néhány év után is bíznak az Egyesült Államokban, figyelmen kívül fogják hagyni és kigúnyolják majd. De ettől ez még létező dolog.

Csakúgy, mint 2008-ban, és az elmúlt tíz évben. A dollár digitális leértékelése közeleg, és intenzív lesz.

Forrás: itt.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu