Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinA német választásokon kampánytéma lehet a Bitcoin.
07
jún

A német választásokon kampánytéma lehet a Bitcoin.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Tekintsünk most el a politikai oldalak felhangjaitól, azaz ne azt nézzük most, hogy mi a politikai üzenet/program, hanem azt, hogy mi a politikai téma, azaz miből lehet majd esetlegesen kampánytéma Németországban a választásokon?

Korábban írtuk már, hogy ami az Egyesült Államokban 2024-ben szinte biztosan kampánytéma lesz (BTC), az majd itthon is az lesz várhatóan 2026-ban.

(Kérdés, hogy addig ki és mikor fogja megcsinálni itthon azt az általam vizionált Bitcoin konferenciát, ahova Hanyecz Lacit is meghívják majd? Ha véletlen Balásy Gyula lesz az, akkor üzenem Neki, hogy “Papítókám, az ötletgazdáról nem megfeledkezni ám, hékás! A Gyereknek mit adok az asztalára? Észen legyünk már magyarok!)

Németországban pedig máris politikai téma a Bitcoin, hiszen az AfD már most témává teszi.

Az AfD (Alternatíva Németországért) per pilanat a második legnépszerűbb párt Németországban, különösen Kelet-Németországban erős.

Jelenleg ők a 2. legnépszerűbb politikai erő, fej-fej mellett a kormánykoalíciót vezető Német Szociáldemokrata Párttal (SPD), azaz megelőzik a másik két kormányzó pártot – a nem túl acélos – zöldeket és a liberálisokat is.

Ez az egyik üzenetük:

Az alábbi plakáton kb. ez olvasható:

“Javítsuk meg a pénzt, mentsük meg a világot! Bitcoin: A pénz és az állam szétválasztása”

Kell ennél jobb üzenet?

A Bitcoin tehát már az EU-ban is a politikai közbeszéd tárgya. Tehát itthon is az lesz idővel, relax.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu