Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinHanyecz Lászlónak mást is köszönhetünk.
22
máj

Hanyecz Lászlónak mást is köszönhetünk.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Sajnálatos módon nem ismerte még fel az Országimázs Központ, vagy annak mindenkori megfelelője, hogy Hanyecz Lászlóra méltán lehetnénk büszkék a nemzetközi kriptós társadalomban.

Nem mondom, hogy e téren balf@szok vagyunk, de azok vagyunk, mert már rég kezdeni kellett volna ezzel valamit.

Ahogy anno írtam Nick Szabo mellett Ő – talán – a másik legismertebb magyar identitással bíró kriptós személyiség. Ismételve önmagam:

“Remélem egyszer magyar rendezésű konferencián mondja el Hanyecz Laci (aki Nick Szabo mellett talán a másik legismertebb magyar származású kriptos személyiség), hogy milyen emlékei vannak a nem létező Satoshiról, vagyis a nevében fellépő entitásról.”

Mindegy, hát, ha nem rúgunk gólt, akkor nem rúgunk gólt, de azért arról is emlékezzünk meg, hogy Laci kvázi a a GPU bányászat “feltalálója” is volt és nem mellesleg Ő telepítette a Bitcoin Core-t macOS-re először.

(Kis szépségtapasz, hogy legalább mások, pl. a Bitcoin Magazine látta, hogy kiről is van szó.)

Tehát once again: jó dolog, hogy a golyóstollat anno feltalálta Bíró László József, de már 2023-at írunk és amíg nincsen meghívva állami pénzen Hanyecz László és Nick Szabo egy magyar rendezésű, de régiós kripto konferenciára, addig a digitális jólét és főleg a ráépülő digitális marketing is csak félkarú óriás lehet itthon (by the way a marketing volna az olcsóbb, de persze nem erőszak a disznótor).

Amíg Amerikában választási téma lesz várhatóan a kriptoszabályozás 2024-ben, addig nekünk sincsen sok időnk 2026-ig. Tikk-takk, tikk-takk, az óra ketyeg pedigrés barátaim!

ps: amúgy unom már, hogy mindig mások helyett kell dolgoznom!

ps2: ha nem tudnál eljutni egy Bitcoin pizza nap lokációhoz sem, de ennél pizzát kedvezménnyel: check this one

A képekért köszönet Gurbács Gábornak.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu