Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinÜgyvédek és a Bitcoin rovatunkba.
12
júl

Ügyvédek és a Bitcoin rovatunkba.

Nem teljesen csak Bitcoin, de nem gondolnám, hogy a Bitcoinon, Ethereumon, Litecoinon és XRP-n (na, meg a stabilokon) túl sok mást fogadnának el az ügyvéd Kollégák.

Magáról az elfogadásról, a kriptopénzek és ügyvédek, valamint más magyarországi elfogadóhelyek kapcsolatáról, itt lehet olvasni.

Idézetek a cikkből:

” Többek között vendéglátóhelyből többet is találunk az elfogadóhelyek listáján, például kocsmákat, éttermeteket, bárokat az ország különböző pontjain, de egyre több szállodában és panzióban is van lehetőség a legnépszerűbb kriptovalutákkal fizetni… egyre népszerűbb az ügyvédek között is ez a megoldás. Emellett több tárhelyszolgáltató, szerverhoszting-hálózat, szoftverfejlesztő cég és online marketinggel foglalkozó vállalkozás is elfogadja a bitcoint, olvasható a közleményben.”


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu