Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinEx PayPal vezér a Bitcoinról.
13
szept

Ex PayPal vezér a Bitcoinról.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Az alább látható személy David Marcus amerikai vállalkozó. Társ-alkotója volt a Diem-nek, a Facebook által kezdeményezett kriptovaluta projektnek. Ő a PayPal korábbi elnöke és a Facebook üzenetküldési termékekért felelős alelnöke, ahol 2014 és 2018 között a Facebook Messenger egységet vezette. 2017 decemberében Marcust a Coinbase Igazgatóságába nevezték ki, ahonnan 2018-ban távozott. 2021-ben lemondott a Facebooknál betöltött pozíciójáról.

2022 májusától társalapítója és vezérigazgatója a Lightsparknak, egy kriptovaluta startupnak, amely a Lightning Networkön dolgozik.

A videón arról beszél, hogy a Bitcoin segítségével a napi 7,5 billió dolláros devizapiacot sokkal hatékonyabb és jövedelmezőbb hellyé lehetne tenni. Arról beszél, hogy megépíti azt, amit a Strike is épít.

Abban is teljesen egyetértek vele, hogy a Bitcoin nem lesz az a deviza, amelyet az emberek áruk és szolgáltatások vásárlására használnak, azonban ez egy nagyszerű elszámolási réteg, ahol hatékonyan lehet USD-t tartani és ezáltal azonnali elszámolásokat lehet végezni. Egy atombiztos elszámolási réteg, ami nagyon nagy szó!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu