Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinA Strike nem nyugszik.
28
szept

A Strike nem nyugszik.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Nem, nem a munkavállalói munkabeszüntetésre gondolok, hanem a cégre, aki mögött az a lelkes, fiatal srác van, aki álmodja az amerikai álmot.

Most a szokásos baseball sapiban nyilatkozott és mit ad Isten, nem össze szedett 80 millió dollárt?

A ‘Bitcoin fizetések’ területen tevékenykedő cég, a Strike ugyanis 80 millió dollárt gyűjtött be a nemrég lezajlott B finanszírozási körben. Egy most keddi bejelentés szerint a Bitcoin-cégekre koncentráló Ten31 kockázati tőke-társaság vezette a fordulót, de a St. Louis-i Washington Egyetem és a Wyomingi Egyetem is részt vett rajta.

A pénzt a kereskedőkkel való együttműködésének bővítésére fogják használni a cégnél.

Emlékeztetőül, annak, aki nem olvasta pl. a rigai Bitcoin konferenciás bejegyzésünket: a Strike a Lightning Network-et használja, azaz egy olyan megoldást, amely felgyorsítja a Bitcoin-tranzakciókat, így általa a kriptovalutát mindennapi vásárlásokhoz lehet használni.

Nézzük, hogy hogyan kommentálta Jackie Boy a megszerzett forrásokat és a mostani piacot az ő fejlődési stratégiájuk mentén. Az pedig szintén nagyon érdekes kérdés, amiben nem ért egyet Jerome Powell-lel, miszerint mi adja a CBDC-nek a bizalmat? A jegybank vagy az emberek azon joga, hogy rendelkezhessenek a saját pénzük felett?

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu