Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinBoris Johnson szereti a Bitcoint.
21
febr

Boris Johnson szereti a Bitcoint.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Vagy legalábbis fizetőeszközként simán elfogadja.

Megjegyezni kívánom, hogy én viszont – sokakkal egyetemben – biztosan szeretem a Bitcoint, de nagyon is érthető okoknál fogva nem én vagyok az Egyesült Királyság volt Miniszterelnöke, (no meg nem is születtem ezüst kanállal a számban), mint BoJo, amely tény viszont részben azt is megalapozta, hogy nem én lettem a UK. Min.elnöke életem egy csúnya fokán, igaz pap sem lettem sehol, nemhogy Kalocsán.

/Igen, aki arra tippel, hogy ma perbeszédeket tartottam, az jól tippel./

Na, de, hogy rátérjek a mai napra rendelt igénkre, itt van alább egy interjú részlet, melyből bizony kiderül, hogy Boris Johnson dollárt, aranyat és Bitcoint is elfogadott volna egy interjújáért cserébe. (A fontot meg fontolóra sem vette a kis gézengúz, ami nem szép dolog tőle.)

A Bitcoint megértem, az aranyat is, de a dollárt nem annyira. Minek olyan eszközben kérni a pénzt, ami szükségszerűen devalválódik, meg legelőször a haveroknak osztják, ha lehet másban is? Persze át lehet azt váltani okosan, meg vannak pillanatnyi igények is, amiket ki lehet/kell elégíteni. C19 Partyk, miegymás.

Ami a kérdéses 1 millió dollárt illeti, szerintem BoJo ezt azért határozta meg ennyiben, hogy Tucker Carlson biztosan ne adja meg.

Azt is kizárnám, hogy prank a story, mert ez esetben nagyon béna Carlson csapata, illetve az érintett maga utal rá, hogy lecheckolták a megkeresést.

Lehetne még afféle lejáratás, de szerintem nagyon visszaütne Carlsonra, ha ilyesmivel próbálkozna. Ne felejtsük el, hogy az ezüst kanalas BoJo-nak szerteágazó kapcsolatai vannak vélhetőleg világszerte.

Na, és akkor az interjúrészlet, melyből mindez kiderül:

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu