Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapTokenMi izgatja még a Blackrockot a BTC-n kívül?
29
márc

Mi izgatja még a Blackrockot a BTC-n kívül?

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Amiről jó részben a MICA is szól, mert az sem a Bitcoinról szól, mert az vagy van Neked vagy lesz Neked vagy nem lesz Neked a jövőben, done deal, lehet menni futni érte.

Hát a pénzügyi eszközök tokenizációja. Az lesz még egy szép falat, mert minden eszköz egy token, minden eszköz tulajdonos bank egy blokklánc.

BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund-ját (BUIDL) a múlt héten ennek szellemében el is indították. A BUIDL lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy amerikai dollár hozamot szerezzenek az alapba történő jegyzéssel a Securitize Markets, LLC-nél.

Most 1 milliárd dollárnyi tokenizált kötvényt látunk a láncon. Cca.10 milliárd dolláros tokenizált kötvényt és kincstárjegyet várhatunk az év végéig.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu