Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinBTC: át kell törni a 100k-s másik oldalra!
02
júl

BTC: át kell törni a 100k-s másik oldalra!

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Hogy pontosan mikor, nem tudom.

De elég volt a pettingből és figyelve a piaci várakozásokat (Standard Chartered Bank szerint a Bitcoin idén augusztusra elérheti az új ATH-t. „100 000 USD a választás napjáig.”, Tom Lee: “150 000 dollárt hisz 2024 végére” és vannak még bőven hasonló hangok) , egyértelmű, hogy mindenki más is EZT várja, tudniillik törjünk át a másik (100.000 USD feletti) oldalra!

Van ez a 2 amerikai dolog (Tesla) (és titkos hitem szerint) a Bitcoin! Menjen meg mind a kettő!

You know the day destroys the night, night divides the day, tried to run, tried to hide, break on through to the other side, we chased our pleasures here, dug our treasures there, but can you still recall, the time we cried, Made the scene, Week to week, Day to day, Hour to hour, The gate is straight, Deep and wide….Át a túlsó oldalra!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu