Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinNe nézegesd 5 percenként a telefonodat!
12
máj

Ne nézegesd 5 percenként a telefonodat!

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? A poszt alatt megtalálod a tárcáink címét. Előre is köszi!

Tudom ez nehéz. Nekem is az egyik “kedvenc” oldalam a coinmarketcap (összeesküvés elméletben hívőknek: cionmarketcap:-D ), de próbáld meg nem 5 percenként megnézni a telódon.

Mit szeretnél látni? Hogy felment a BTC ára 2000 dollárra? És akkor mi van? Ha meg van a 2000-es szint, akkor – valószínűleg – meg lesz a 3000 dollár is. Ja, és nem azért, mert a Vinny Lingham azt mondta.

Szerinted sok a 3000 dollár? Lófa… Nálunk az U.S.A-ban egy sima fősulival meg lehet keresni a 3000-et egy hónapban és senki nem fog felszisszenni, ha hallja, hogy ennyit keresel.

Otthon meg (Magyarországon) az átlag fizu az cca. 200.000Ft. Legyen 250eFt.

Te felkapod a fejed, ha valaki az mondaná Neked, hogy van egy 250eFt-s órája vagy egy ilyen értékű motorkerékpárja? Szerintem nem. Akkor miért hihetetlen a 3-10.000 dolláros Bitcoin? Ne magadból indulj ki!

Vagy attól vagy betojva, hogy lekorrigál az árfolyama a BTC-nek? Ha ettől félsz, akkor egyrészt nem tartottad be az első számú szabályt, hogy ne tegyél bele több pénzt, mint amennyinek az elvesztése nem okozna gondot  neked, másrészt meg tedd át másik digitális devizába a pénzed. Komolyan. Ha félsz mondjuk BTC-ben tartani, akkor tedd át Factomba, Ethereumba, Potba, Dash-be, vagy bármelyik másikba, amelyikben “hited van”.  Hedge-eld a BTC-det és fordítva: ha kitáraztál az altokból, vegyél a profitból BTC-t újra.

Nem mozdul a Litecoin felfelé? Akkor mi van? Már így is megduplázta magát, mióta először írtunk róla. Ha nem bízol benne többet, vagy gyorsan kell a pénz, tedd át olyanba, amiben Te hiszel.

Nemrég leírtuk, hogy mi miért gondoljuk, hogy lesz még LTC emelkedés, de nem kell nekünk hinned. Tedd a pénzedet a neked tetsző helyre.

A lényeg, hogy NE MARADJ KI a digitális fizetőeszközökből! Mert van még emelkedés. Hogy dotcom lufi? Lehet. De abban is jó volt benne lenni egy jó darabig.

Bízd a piacra, hogy kirostálja az életképtelen/túlhypeolt coinokat. Nem bízol csak a BTC-ben? Tartsd abban a zsozsód (szerintünk is jól teszed). Biztos, hogy fog még emelkedni.

Ha a hülyeségeket és a nagy átveréseket  elkerülöd, akkor szinte biztos, hogy csak jól jársz a digitális devizákkal. Mégha dotcom lufi 2. is, (de nem az) a story, akkor is fog menni a szekér még jó darabig. Ezt tartsd észben.

Szóval “ne parázz, ez csak egy tánc, míg szól a zene, mindenki ráz…”

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? Alább találod meg a tárcáink címét. Előre is köszi!

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

    dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
    Ajánlott bejegyzések
    SZÓLJ HOZZÁ
    1 Komment

    Leave A Comment

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Digitalcash.hu