Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoinSzámszerű fejlődésben a Litecoin automaták.
27
júl

Számszerű fejlődésben a Litecoin automaták.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    1 Komment
  • Kategória

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? Alább találod meg a tárcáink címét. Előre is köszi!

Nemrégiben befutott hozzánk pár kérdés a Bitcoin ATM-ek kapcsán, illetve mi magunk is feltettük ezeket a NAV-nak, de úgy tűnik kitérő választ kaptunk.

Addig is, amíg kellően körbe járjuk a témát, nézzük meg, hogy hogyan változott globálisan a digitális deviza ATM-ek piaca. Azt láthatjuk, hogy hogy egyre jövedelmezőbb a Litecoin automaták üzemeltetése.

Ezek az ATM-ek ugye nagyon szépek és kellő készpénz és idő ráfordítás után bárki beszerezheti őket. Ami az üzemeltetésük kérdését illeti, ebben – megállapodás után – akár mi is tudunk segíteni a téma jogi körbejárásával, ha erre van igény. Érdeklődők írjanak nekünk levelet az email címünkre.

A coinatmradar riportja szerint csak az elmúlt hónapban 50 ATM-et tettek Litecoin „kompatibilissá.” az U.S.A.-ban, Kanadában és az Egyesült Királyságban. Ezzel az is kiderült, hogy az altcoinosok ATM-ek körében bizony-bizony – nem meglepő módon – a Litecoin a vezető.

Egész pontosan 91 darab olyan terminál van, ahol Litecoint tudunk vásárolni. 

 Nyilvánvalóan ezeknek döntő többsége (90%-a) olyan ATM, ahol egyéb digitális devizát is lehet venni, de mégiscsak jelentős szám ez, ha összehasonlítjuk az egyéb digitális devizák ATM-en keresztül történő vásárlásaival.

 Jelesül: 13 terminál támogatja az Ethereumot, 7 terminál a Dash-t és 5 terminál a Dogecoint.

 Csak az elmúlt hónapban 19 ATM-ben tette elérhetővé a Litecoint a Bitcoin of America, a Rockitcoin csekély 40-ben, míg az Athena Bitcoin további 10-ben.

 Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a világ összes Litecoin automatájának a fele az U.S.A.-ban van. Kanadában is újabb 6 ATM állt hadrendbe a múlt hónapban. Egyúttal felállításra került az első Litecoin ATM Torontóban is.

Az angliai Brightonban pedig az Alphavend nevű cég jelentette be, hogy Litecoin elérésre is alkalmassá teszi az eddigi Bitcoin automatáit.

Szóval úgy tűnik, hogy tovább tart a Litecoin nagy menetelése, mert a befektetők szeretik az LTC-t és látnak benne fantáziát.

digitalcash.hu is csak annyit tud ehhez hozzátenni, hogy a magunk részéről dettó: szeretjük a Litecoint, írunk is róla folyamatosan és látunk is benne fantáziát.

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? Alább találod meg a tárcáink címét. Előre is köszi!

BTC: 18Z2LGDFKFJrPrFkm4oXi3kCggGEAYXYaT

LTC: LVddRoA3XE6vYUoM4ZTDq8rCz4xF4Fczje

DASH: XsxNHGP635dnnf1Watk2JP7zPZcMuckDz5

ETH: 0x718c385e93c1de153dc0ecb953035d007fd0e6a6

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

 

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
1 Komment

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu