Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökSzépen fénylik a Litecoin.
05
júl

Szépen fénylik a Litecoin.

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? Alább találod meg a tárcáink címét. Előre is köszi!

Bár nem vagyunk fogadóiroda, azért vannak dolgok, amikre még mi is fogadnánk. Fogadjunk például, hogy a Litecoin értéke az év végére eléri vagy meghaladja a 75 dollárt! Jó, tudjuk, úriember(ek) biztosra nem fogad(nak):-D

Írtunk már többször róla, de ha most ránézünk a coinmarketcap-re (ami, mint ugye tudjuk egyesek szerint cionmarketcap:-), akkor azt látjuk, hogy 51 dollár közelében van a Litecoin árfolyama.

A story ugye korábbról indult, de ha azt vesszük, hogy 29 dollárral és 2 milliárd dolláros piaci részesedéssel rendelkezett az LTC júniusra, majd erős emelkedés után visszakorrigált 40 dollárra július 2-ára és most onnan emelkedett 51 dollárra (napokon belüli 20%-os emelkedéssel), azért az nem rossz összegészében.

A jövő tehát – szerintünk – továbbra is fényes és már csak az a kérdéses, hogy mikor lesz meg a 75 dollár?

Ráadásul a tegnap előtti nap igen jól telt az LTC “atyjának” Charlie Lee-nek is, mert a Litecoin Foundation begyűjtött egy 666 LTC-s (33.500 dolláros) adományt a Innosilicon-tól. 33.000 dollár meg mindig jól jön.

A Litecoin Amazonos elfogadása egyelőre még nem jött össze, de aggódni nem kell, mert Charlie barátunk (nem, nem a magyar whisky király) fáradhatatlanul járja a világot és terjeszti az igét vagyis új megállapodásokat igyekszik tető alá hozni.

Nemrég például Kínában járt (egész pontosan Wuhanban), ahol megköszönte a Litecoin támogatóinak/bányászainak a segítségüket.

A cikket (lásd még: Kína) most nem fordítanánk le, mert semmi olyan dolgot nem tudnánk kihozni belőle, amit nem mondtunk volna el korábban.

A lényeg: a kínaiak Charlie mögött állnak és ez sokat el mond az LTC jövőbeni kilátásairól.

Végezetül emlékeztetnénk mindenkit, hogy nem késő még az LTC vonatra felszállni, és pláne nem késő adakozni nekünk a korábbi és/vagy mostani tanácsunk kapcsáni pozitív végkifejlet (értsd: pénz a zsebedbe) esetén.

Tehát, ha itt olvastál/olvasol az LTC vonatról és bejön, gondolj ránk és a tárcáinkra:-D

Ahogy szokták mondani: az oldal ingyenes, de nem ingyen készül.

A múlt héten fizettünk be egy WordPress tanfolyamra (39 rugóért), mert nem vagyunk “technikai” emberek, de szeretnénk valami jobb minőségű honlapot, (rajta még jobb minőségű írásokkal:-) adni Nektek.

Szóval mielőtt valaki szóvá tenné az adományozás lehetőségét (mint azt a FB-n megtették), kérlük gondolkodjon el a fentieken. Köszi!

Adományoznál az oldal fejlesztésére és még több posztra? Alább találod meg a tárcáink címét. Előre is köszi!

BTC: 18Z2LGDFKFJrPrFkm4oXi3kCggGEAYXYaT

LTC: LVddRoA3XE6vYUoM4ZTDq8rCz4xF4Fczje

DASH: XsxNHGP635dnnf1Watk2JP7zPZcMuckDz5

ETH: 0x718c385e93c1de153dc0ecb953035d007fd0e6a6

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

    dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
    Ajánlott bejegyzések
    SZÓLJ HOZZÁ
    1 Komment

    Leave A Comment

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Digitalcash.hu