Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBlokkláncLitecoin Roadmap és Decred Lightning Network támogatás.
18
máj

Litecoin Roadmap és Decred Lightning Network támogatás.

A mai nap híre nálam kétségkívül a Litecoin Raodmap az idei évre, amit itt tudtok megtekinteni.

A Litecoin Roadmap

A Litecoin Roadmap kapcsán külön kiemelném a sorból a MAST-ot (Merkelized Abstract Syntax Trees), ami egy igazi “mindenes” fejlesztés, mert az ígéretek szerint egyszerre fogja javítani a skálázhatóságot, az anonimitást és az okos szerződések rugalmas mivoltát, valamint  a Covenant-ot, ami az ellopott coinok “megsemmisítését” teszi majd lehetővé szükség esetén.

(Bocsi, de most nem vállalkoznánk rá, hogy absztrakt szintaxisfákat (AST-ket) rajzolgassunk Nektek. Akiket érdekel azok nézzék meg a youtube-on:-)

Jön a Litecoin.Network, amivel könnyebben nyomon tudjuk majd követni az utalásainkat. Végre új weboldalakat is kap a Litecoin (ez utóbbi mindeki közös vágya már elég régóta).

Bőven vannak tehát fejlesztések, amik előbbre viszik a Litecoin felhasználóbarát mivoltát, akár az új tárcákat, akár az új tárcacímet, stb. nézzük.

Amiről tehát nemrég írtunk, hogy lehet bízni bátran Charlie Lee-ékban és a kínaiakban is, az most úgy tűnik, hogy meg is lesz:-D

A fiúk abszolút nem álltak le és ez előbb-utóbb érződni fog az LTC árában is.

Decred

A másik dolog, amit mára gondoltunk megosztani veletek, az szintén az LTC-hez kötődik, igaz közvetve.

A Decred támogatói és fejlesztői most szavaznak arról, hogy a Decred támogassa-e a Lighning Network-ot, azaz integrálják-e ők is azt az LTC után.

A Lighning Network ugye a mikroutalások problémáját oldaná meg többek között, hiszen nem kell igazolni az utalásokat blokkonként. Ezzel elhozza a valódi programozható pénzt, a több résztvevős okos szerződéseket, aminek a végén ott a gyors és olcsó, ugyanakkor biztonságos utalás. Mi ez, ha nem a felhasználók álma/vágya? 😀

Tudom, hogy ezen sokan dolgoznak, például a Ripple is. De ne feledjük, hogy a Decred és az LTC bányászható, a Ripple meg nem!

A szavazás még nem ért véget (nem érték el a minimális szavazati arányt), de úgy tűnik, hogy toronymagasan vezetnek a támogatói igenek.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy az altoknak integrálni kell a Lighning Networkot, ha lépést akarnak tartani a Bitcoin-nal és az LTC-vel.

Támogatás

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

  dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
  Ajánlott bejegyzések
  SZÓLJ HOZZÁ
  4 hozzászólás

  Leave A Comment

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Digitalcash.hu