Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBlokkláncJelek a falakon: a Poloniex és az LTC.
17
máj

Jelek a falakon: a Poloniex és az LTC.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy bizonyos kérdésekben jelek vannak a falakon. Nem, nem XX. századi jelek Bonanza Banzai módra, sokkal inkább XXI. századiak.

Maga a kifejezés (jelek a falakon) ugye azt jelenti az angolban, hogy egy bizonyos dolog kapcsán vannak előjelei egy később bekövetkező eseménynek.

Ebben a posztban 2 dologra is fogom használni a fenti kifejezést. Egyrészt szeretnék néhány mondatban a Poloniexről beszélni, másrészt pedig – a korábbi posztjainkban megírt – Litecoinról.

A Poloniexnél véleményünk szerint sokasodnak azok a jelek, amik arra mutatnak, hogy gond van, vagy gond lesz a tőzsdével/váltóval.

Ddos-os támadások, feltűnően lassú váltások és kiutalások, függő ügyletek, hogy csak a legismertebbeket mondjam.

Ezek mind arra utalnak – véleményünk szerint –, hogy a Polo(niex) csapata nincsen a helyzet magaslatán.

Lehet, hogy tévedünk, de mi elővigyázatosságból mindenkit arra intünk, hogy csak annyi pénzzel kereskedjen a Polo-n, aminek az elvesztése/bent ragadása nem hozná kellemetlen helyzetbe.

Ha csak egyszer is nagyobb számban akarják majd kivonni onnan az emberek a pénzüket, meg lehet majd nézni, hogy mi lesz (ez egyébként minden coinra is áll, érdemes elfilózni azon, hogy a profitot fokozatosan vegye-e ki az ember a coinokból, avagy sem).

A másik dolgok, ami szerintem a falakra van írva az a Litecoin áremelkedése. Ennek időpontját nem tudom, de az áremelkedés kapcsán döntő tényezőnek látom Charlie Lee-t és a kínaiakat.

A 21 milliós klubbot képviselő (tudniillik 21 millió Bitcoin lehetne összesen, ha nem veszett volna el már a Jó Isten tudja, hogy mennyi) BTC-be egy idő után – annak áránál fogva – már sokan nem fognak beférni.

Ellenben a 84 milliós klubba (Litecoin) még igen, pláne, ha Charlie Lee-ek és a kínaiak elkezdenek az „áremelkedésen dolgozni”.

A Menoro-nál tervezett projektek mintáját (új weblap dizájn, Kovri, Kymonero desktop és mobil wallet, stb.) ha követi az LTC csapat (és miért ne követné, hiszen önérdek is, hogy minél több emberrel megismertessék és megszerettessék az LTC-t), akkor annak a hatása nem fog elmaradni, érződni fog az árban is.  

Aztán azon is el lehet gondolkodni, hogy nehogy már a Monero ennyivel többet érjen, mint az LTC. Többet érjen egyáltalán? Szerintem nem kéne.

(Közben ki is jött az LTC 2017-es Roadmapja, benne nagy ívű fejlesztésekkel)

A nagy kérdés az áremelkedés kapcsán – nyilván – a mikor?

Az LTC inkább tűnt az eddigiekben egy” lomha kis teremtménynek”, aki viszont nagyon be tud vadulni, ha kell (5-szörözés, 10-szerezés árban).

Hosszú távon szerintem ugyanezt fogja produkálni, ezért most jó lehetőség mutatkozik az alacsonyabb áron való bevásárlásra. Ha lemegy az árfolyam pl. 15 dollárra, akkor meg pláne nagyon be kell vásárolni. Ott majd elválik, hogy ki a speculator és ki a true believer:-D

Egyet nem szabad azonban az LTC kapcsán elfelejteni! 😀

Ha emelkedik az ár és az LTC áremelkedési tipjjét nálunk olvastad, akkor ne légy spúr, adományozzál LTC-t vagy más digi cash-t a digitalcash.hu csapatának is  😀

Mi 1 év múlva is meg fogjuk köszönni!  😀

 

Update: a Poloniex időzben gazdát cserélt, reméljük ez a felhasználói élményben is érződni fog majd.

Update2: A Litepay is nagyon rúghat az LTC lasztiján.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:
Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
5 hozzászólás

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu