Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapEgyébBlockchaineum konferencia.
09
nov

Blockchaineum konferencia.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Akik ismernek minket, azok tudják, hogy nem csak üres frázis a részünkról, hogy próbáljuk összehozni a magyar Bitcoin/blokklánc szcénát.

Ennek keretén belül hírt adtunk és adunk minden olyan eseményről ami a magyar színteret viheti előre. Így járunk el ma is, következzen egy kis összefoglaló egy közelgő konferenciáról.

BLOCKCHAINEUM – KONFERENCIA, AMELYRE A JÖVŐDET ÉPÍTHETED

A MENSA HungarIQa négy tagja Magyarországon elsőként szervez Blockchain konferenciát, 2017. november 22-én, Budapesten, az Akvárium Klubban. A főszervezők ígérete szerint a kizárólag blokklánc témakörre épülő interaktív esemény keretében a résztvevők megismerhetik, megérthetik és megtanulhatják az alapjait a világban már javában hódító blockchain technológiának.

A blockchain technológia átalakítja mindennapjainkat, miközben számos kérdést felvet: Hogyan lehet kriptovalutát bányászni? Legális? Tényleg megszűnhet a bankrendszer? Csak néhány felvetés, amelyekre a válaszokat 2017. november 22-én reggel 9.00 és 17.00 óra között megkaphatja minden laikus érdeklődő és szakértő, aki részt vesz Magyarország első blokklánc konferenciáján az Erzsébet téri Akvárium Klubban.

„Hiszünk abban, hogy a blockchain technológia alapjaiban megváltoztatathatja a világgazdaság működését, legyen szó adózásról, pénzügyekről vagy éppen humánerőforrás-gazdálkodásról. Épp ezért a Blockchaineum konferenciával célunk, hogy minél szélesebb körben bemutassuk a blokklánc által nyújtott lehetőségeket, eloszlassunk a tévhiteket és egyben párbeszédre ösztönözzük a téma iránt érdeklődőket.” – emelte ki Czeglédi Tamás, a Blockchaineum konferencia egyik főszervezője.

Az egész napos eseményen a résztvevők kerekasztal-beszélgetések és előadások keretében körbejárják a különböző szakterületeket érintő legfőbb kérdéseket, közérthető és interaktív formában. Szó lesz többek között a blockchain és a fintech kapcsolódásáról, a pénzügyi alkalmazási lehetőségekről és kihívásokról, az informatikát érintő változásokról, kriptovalutákról, terítékre kerülnek a szabályozási, adózási és jogi kérdések, a bányászat és annak metodikája, az okos szerződések jövője, de megszólalnak egyetemek képviselői és startupok is.

A konferencián vezető technológiai szakemberek, a bankszektor és az egészségügy meghatározó képviselői, valamint véleményvezérek nyújtanak betekintést a téma legfontosabb témaköreibe, így többek között Kallós Péter és Fülöp Róbert (Székely Vegán) vloggerek, Szabó Dávid, a HOLD Alapkezelő portfóliómenedzsere, valamint Nagy Dániel, az ePoint Rendszerek Kft. ügyvezetője, az ELTE haladó kriptográfia és kriptográfiai gazdaságtan tanára is.

További információ: www.blockchainkonferencia.hu

Kapcsolat:

Czeglédi Tamás – főszervező

tamas.czegledi@blockchaineum.hu

 

Címkék:

  dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
  Ajánlott bejegyzések
  SZÓLJ HOZZÁ

  Leave A Comment

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Digitalcash.hu